Madan Gopal Das wrote on 29.09.2008 at 08:44:40:Dragi Alojz in Sandib, res, tako jaz kot tudi ti sva večna hlapca Šri Krišne, pa če se tega zavedava ali ne, če se s tem strinjava ali ne, ker sva delčka Njegove mejne, zavestne energije. On je najin lastnik, gospodar in uživalec, midva sva od Njega uživana. A ker sva po Njegovi volji zavestni bitji, s svojo relativno svobodno voljo delovanja, lahko z zlorabo svoje volje, ko se obrneva stran od Njega, pozabiva na najin večni odnos z Njim. On je tisti, ki nama dodeljuje rezultate najinih delovanj in ko se obrneva stran od Njega, tj. si želiva bodisi "gospodarit" nad Njegovo materialno energijo ali pa bit neaktivna, prideva po Njegovi volji, kot rezultat najine odločitve, za ljubečo vzgojno kazen pod vpliv lažnega ega (zdi se nama, da sva svoje materialno telo in psiha, ali da sva od absolutno nikogar odvisni zavestni duhovni bitji), preko katerega si lahko izpolniva te želji. Seveda s tem ne morva bit popolnoma zadovoljna, ker to ni naravno za naju. Mava pa to srečo, da naju najin Oče, iz ljubezni do naju, tudi vedno direktno ali indirektno (z nasveti, svojim zgledom in preko rezultatov najinih delovanj) vzpodbuja naj se raje zavestno, prostovoljno, naklonjeno obrneva k Njemu in tako doseževa izpolnitev svojega srca. V tej dobi nama je dal še posebno priložnost, kako se lahko na enostaven način odrešiva svojega lažnega ega in s tem neizpolnjenosti ter zaživiva v večni ljubezni do Njega ter do vseh v odnosu do Njega.
Hari bol.
To je pa res cisto nauceno, slepo verovano danasnje duhovno bluzenje. Šri krišne ali pa drugega duhovnega sistema, ki ima isto zblujene osnovne pojme.
Lepo da se casi spreminjajo... MGD ni on dal nam te dobe, nobeden nam jo ni dal, to je popolnoma naraven proces.
Od neandertalca do homo sapiensa in se do tebi nepoznanega homo dei se razvija clovek, na osnovi (sveti spisi ga imenujejo) svetega duha. Sveti duh da te takoj zbudim iz zablujenih pravljic pa je EM polje. Nasi mozgani delujejo na osnovi EM ferkvence nase galaksije. EM=sveti duh, Jaz sem, vse =šri krišna. Drugo je bluzenje.
Vidis koliko misterioznosti je v tem? Nobenih visjih inteligenc, nobenih pajacev in nobene šri krišne v obliki gospoda. Zgolj tisto kar ze poznamo, a se ne v pravi luci.
Tako da ta doba enostavno je. Tako kot je noc in dan, tako kot je poletje, zima,... Enostavno je tako zaradi narave, tega ti nobeden ne da. Rastlina je poleti podvrzena taksni ferkvenci (rotacija, oscilacija zemlje), pozimi pa taksni. Isto clovek, zavest raste, pada in ponovno raste, tako v nedogled.
Ko imas kapaciteto 800 ml in ko imas kapaciteto do 2000ml, tu ni nobene priloznosti, ki ti jo naj bi kdo dal.
Ampak se najbolj super pri tem je, da se pocasi ljudje zavedajo te duhovne trznice, ki prodaja meglo po svetu.
In super je tudi, ko vidim kdaj ti tezki guruji in podobni govorijo resnico. To je presenetljivo zelo enostavno

Ce ti v par stavkih opise bistvo po kmecko in ce to isto poda v vseh vprasanjih in zna to celoto povezati... Ta ni duhovni igralec, ce pa ti zacne s kupom misticizma, se pa ve koliko je ura.
Problem je ker prvih sploh ni! Kako potem ves resnico, jo ne mores. Z vsemi duhovnezi in vse knjige kar sem jih prebral, te naredijo v vernika, ki se toliko drzi tistega cesar sploh ni. Razen ce si zelo skepticen in v mojem primeru, dobro da sem spoznal Alojza. Tako vem za vse na kar do sedaj nisem dobil odgovora, vem kaj in kako je v resnici in najpomembneje, spoznal sem duhovni blef.
Duhovnez si najde svoj najljubsi duhovni sistem in slepo verjame in se ga drzi kot pijanec plota. Ce podvomi v to in verjame v tisto kar se preprica, je ze na boljsi poti. Neumna misel, da bi verjel v neke gospodice nebesne in celo veroval da smo mi njegovi sluzabniki. To je pa tako neumno, a ima svoj namen. ofca

L.p.