Ni za preveč resn vzet ... unga smajlija, k se po glav praska, se mi ni dal iskat,
da bi se zraven še smeju, se itak ne (le zakaj ne) ... pa sem ta neodločenga gor prlepla.
Devi wrote on 31.07.2007 at 20:37:40:nisem tolk šašava da bi spregledala pozornost močnih žensk, če jo dobim.
lahko si prepričana, da jemljem z vso resnostjo, kar mi imaš za povedat.
To niti ni bistveno, moja prepričanost ali pa tvoja resnost; in obratno.
Najin dialog itak odseva obe, zaradi plodnosti pa je hkrati na moč koristen; verjamem, da ne samo za naju.
In to se meni zdi najbolj pomembno; koristnost, uporabnost, iskrenost, življenjskost ... ino podobno.
Zmešana čist zaprmej nisi, jest pa tut čist blond ne,

a preden še kako na račun "pozornosti močne ženske" rečeš (no, saj ne, da nisem, a sem včasih tut na moč švoh),
naj te spomnim na en zimzelen:
ARS wrote on 24.09.2003 at 15:28:19:Druge najbolje učiš tisto, kar se moraš naučiti sam. (Richard Bach, "Iluzije")

Sicer pa, nikol ne uganeš, za čim sem prejle po forumu brskala?
Nisem se mogla spomnit, od kje imam v glavi povezavo tebe s kanadskim javorjem,
a skor zihr sem bla, da se je dogajala tukajle; kje pa drugje.
(To, da bom morala jaz maso narest, da jih bos ti pekla, pa tut ne vem, v katerem topiku se je začel deal.)
In sem brskala in ga našla, tvoj javor (a ga maš še?).
Potem sta me pa oba topika "Če bi me vprašali" čist not pozavgala, sem ju prebrala, od začetka do konca.
In kva sem se na cajte hahljala ... dobra topika sta, res dobra.
Pa precej forumske "zgodovine" je skozenj prepletene ...
Punca, kolk si pa ti tam iz mene stvari zvlekla! Uau!!
Spoštovanje, tako za vztrajnost kot za nesebično pozornost.
Le od kje si energijo za slednjo vlekla?
Bohlonej, res.
Devi wrote on 30.07.2007 at 17:14:31:sem pa očitno še zmer vrtičkar, ti pa še zmer o hrani...
Zanimiva slika, zgleda, da res:
ti mi prvovrsten, elementaren futr rihtaš, jest pa recepte skupaj devljem in kuhlo v rok držim.

Brez fertaha, lepo vas prosim, no!
http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1039124060/90#95No, morda še danes kaj v njem drži, razen geografskih detajlov ...

... a se mi dozdeva, da bi bil že čas za novega; za akrostih, da ne bo dvomov.
Če ne prej, zaprmej po najinem prvem srečanju.
Ja, kar težko je verjet, da se nekateri že pet let pogovarjamo, pa se še nismo srečali v živo ...
Kakorkoli, lepo bodi(te), predvsem v živo,

ARS
PS: No, viš, na veliko razočarana ZvezdicAa topik začne, pol vse svoje poste pobriše in gre v ilegalo,
topik se (od)rola pa vseen ... vzročno & vzorčno! Srečno, Donna, še enkrat!