Quote:Etrex wrote on 31.10.2008 at 15:06:14:Alojz in Sandib wrote on 23.10.2008 at 19:06:42:Sva že dva!!!
Povej svojo idejo!!! Opiši jo,razloži!!! K idejam vsi spodbujajo samo malo se jih uresniči.Zato ker naš celoten civilizacijski sistem zadevo kar dober packa in zavira. Pa še ,vesoljna naravna zakonitost našega bivanja je tu odločujoča. Ta v bistvu odreja našo civilizacijsko pot. Te komponente večina od nas sploh ne pozna in jo tudi ne more ukalkolirati v svoje početje.
Lp Alojz
Trenutno je moja ideja da pomagam, da uresniciste vi svojo idejo, vizijo

To sem pisal, preden sem vas sploh poznal Alojz, tako da mogoce je ta obcutek bil to, ker je vse to brezcasno, akumulirano. A socasno rabimo cas, da dozorijo nekatere zadeve.
L.p.
Etrex, kolikor sem razumela v tem topicu, si imel oziroma imaš ideje, ki jih po mojem mnenju ni za zanemariti.

To da pomagaš je bolj želja, z idejami pa lahko tudi pomagaš ali sodeluješ.
Lep pozdrav
Pocasi Nahate, to je res kar pravis. Ampak ne pozabi da ima Alojz znanje vesoljne naravne zakonitosti in sele tu dobis kupe idej, pogoj pa je da ga ne smes izrabljati proti zivljenju. Sva se ze z Alojzem pogovarjala, kasne danes se ne poznane svere stvarstva bi vse spoznavali.
Recimo mi je danes padlo na pamet, imamo kompas, na katerega vpliva EM zemlje, zakaj ne bi imeli se za EM osoncja in galaksije?

To sem ravno vprasal Alojza, da vidim ce se to da dokazati, ce se da dokazati te visje EM ferkvence z obstojecim znanjem.
Nahate ce ti povem po pravici so se mi odprle cisto druge ideje, malo bolj drugace razmisljam in gledam na vse, ce v stvari ni enotna naravna zakonitost, se mi zdi zdelana in sprana tema.
Seveda to se ne pomeni da ce dobim dobro idejo, da jo ne bom poskusal uresniciti

L.p.