Poet wrote on 28.02.2007 at 23:29:01:Kot prvo izraz Matrica res ni najbolj primeren, ker ga je film vse preveč okužil - tam nas hočejo prepričati, da če se rešimo iz te Resničnosti potem pridemo v še slabši svet kjer je vse temno in se borimo s stroji - to je LAŽ! Če pridemo ven iz te Resničnosti petih čutov (lahko ji rečemo Matrica ampak jo je film kot zanalašč potvoril) šele prvič pridemo v stik z Zavestjo. V bistvo je to kar je zdaj čisti minimum od minimuma. Se pa strinjam, da je trilogija filmov the Matrix eden najbolj podlih in umazanih trikov tistih, ki nam hočejo na samem pragu še zadnjič sprati možgane, tako da kar se mene tiče lahko ta izraz mirno pozabim in ga zamenjam z Network Reality.
men je bil pa fajn film, prvi del
Poet wrote on 28.02.2007 at 23:29:01:Ixtlan, če si si dal ime po Castanedinem Potovanju v Ixtlan potem te moram razočarati, da se je Castaneda s svojimi obiski ali ne obiski pri tistih šamanih le učil kako manipulirati to Resničnost in njene negativne sile in je postal še hujši suženj tega sistema kot smo sami.
kaj bi me rad razočaral...da sem suženj sistema? ti povem iz prve roke, da vedno manj, sem pa bil globok not
Poet wrote on 28.02.2007 at 23:29:01:Morda sem od uvodnega zapisa spoznal ravno to, da homo sapiens NI sam kriv za to kar dela svetu!
oh....dejmo se otrest odgovornosti, ja...
Poet wrote on 28.02.2007 at 23:29:01:Torej, kaj pa Iluminati? Kaj se ti ne zdi, da so vsi vladarji v zgodovini delali samo v škodo svoji vrsti in planetu ravno zato, ker so bili pod vplivom negativne sile, ki je od njih terjala prelivanje krvi lastne in drugih vrst? Da je bilo v svetu vedno neravnovesje in je vsak bil "primoran" ta svet neresničnosti nekako uravnovesiti z lastnimi napori in se tako izgubiti v njem?
sile kaosa in reda so del evolucije....zaenkrat se kaos še pospešuje, preden bo nastopilo obdobje reda, "Golden age" na Zemlji
Poet wrote on 28.02.2007 at 23:29:01:Tako sam več ne mislim, da homo sapiens resnično upravlja s svojim telesom/hardware, ali svojim umom/software, ki sta le konstrukt te Network Reality proti kateri se navidezno bori. Zato več ne mislim, da je homo sapiens po lastni volji tako zafural svet - to se je zgodilo zaradi nekega procenta voditeljev, ki so bili popolnoma pod vplivom neg. sile
kakorkoli že
Poet wrote on 28.02.2007 at 23:29:01:V glavnem, homo sapiens gor ali dol, ali to vrsto zaničujemo ali poveličujemo je irrelevantno
ne gre za poveličevanje ali zaničevanje, ampak bolj za streznitev...do katere bo slej ko prej prišlo
Poet wrote on 28.02.2007 at 23:29:01:- še vedno nas kakršna koli interpretacija drži v tej Network Reality, Resničnosti petih čutov.
mene ne....pospešeno razvijam tudi druge čute. ujetnik boš, dokler se boš videl kot ujetnika