no tkole...js pa mislm, da je ta nas planet neki tkooo eksoticnga, da se zihr vsi tam gor v nebesih grebejo, da bi lahk za en lajf prsl zivet sem in vidt to cudo, ko se ljudje kar nekaj kregajo med sabo, pa jezni so, vcasih nenormalno zaljubljeni, drugic spet potrti, da bi vidl vse te lepote tuki...skratka mora bit kar precej dolga cakalna doba za na zemljo.in mi smo tisti srecnezi, k nam je ratal se prerinit..buhvejzakajze...

zdej nam pa tolkrat kar ni prav da smo tuki...no tkole se jaz opogumljam, kadar se mi ta svet ne zdi nic kaj prevec prijazn

ampak pomoje da nism delc stran od resnice...

se pravi, je treba izkoristit vsak trenutek, ko smo tukaj, ker kdo ve kdaj bomo spet imeli to priloznost za tako ekspedicijo na zemljo..
se bl mi je pa fascinantno, k srecujem vas vse,,,pa si mislm, zihr smo skupi u vrsti stal pa se kregal kdo bo prej prsu dol...zato se mi pa eni tolk nekam znani zdite

je neke vrste zapor, ampak pol so nebesa tud neke vrste zapor, ker ne mors kar kadarbihotu skoct na zemljo in bit eden izmed zemljanov ...se prav kukrkol obrnes si u kletki..vsekakor je pa tole klele hudo zabavna kletka in mi je trenutno kar usec..

itak pa mamo eni tudi u tej kletki obiske ''od zuni'' tko da trenutno nic ne pogresam

, tisti k jih nimajo, so si pa u nebesih slabe prjatle zrihtal, da so jih kr tko hit pozabl

malo za hec malo za res

ajs