Oldio
5

I love YaBB 1G - SP1!
Kranj
Ko sem pisal naslovno objavo sem bil mal čustveno ugrabljen. Se pa res ne spomnim, da bi se kdaj kak komunist tako nizkotno in privoščljivo režal predstavnikom verujočih, kot se sedaj univerzitetni profesorji in visoki predstavniki vlade. Edina razlaga mi je, da je to vse ena Opus Dei in to najprimitivnejši, ali pa da so enostavno prepričani, da so oni od Boga dani geniji, mi ateisti, vključno najvišji predstavniki ateističnega dela univerze pa navadni bebci, ki še niso prišli na pravo pot. Bebci v smislu Donkihota. Podobno kot Ošlak ki pravi, da bi moral papež v Turčiji krivovercem lepo povedati, da ne bodo prišli v nebesa, če ne prestopijo v edino pravo vero. In kaj je vzrok čustvene ugrabitve? Vedenje, da so ali zaplankani plombiranci ali tajni sodelavci Vatikana, da so osvojili oblast, ostali plebs pa je lahko le predmet posmeha ali pa se jim klanja. Oboje ni ravno zločinsko, je pa kriminalno, kriminalno stanje Slovenije in ne samo Slovenije in temu lahko rečemo samo fašizem. Kdaj so bili naši komunisti v medijih tako samopašni? Na poljskem bi Kristus kmalu postal Kralj Poljske. Sicer imamo pa pred sabo še "svetlo" prihodnost, kje so še bombe pred bolnišnicami in laičnimi družboslovnimi univerzami ter serijsko morjenje prostitutk.
Smrt fašizmu
|