gost(Guest)
Guest
|
GAPE:na njegovi strani je res kar velika zmeda zato ce te zanima si raje downloadaj, winamp player, ce ga se nimas, v tem programu imas opcijo online services-izberes shoutcast video in odpre se ti ful internet tv-jev poisces freedom tv imajo jih ene 7 in rolajo razne odaje, meddrugim tudi Icke-a, poglej si predavanje SECRET OF THE MATRIX- so trije deli .Lahko pa tut na njegovi strani vse zves sam res rabs ful cajta. Tipu je res jasn zelo velik, obvlada zgodovino, nastudirane ima vse mozne simbole, religije,... seveda dopuscam moznost manipulacije z obstojecimi dejstvi, podatki, ampak men se kr vse poklapa,zato je lohk tut sumljiv k se tok poklapa vse. tist o marsovcih sem verjetn tut sam mal narobe razlozu-cist mozn.vreden je pogledat.
ISKALEC:tebi dragi iskalec se pa vid da ocitno tud njegove strani nisi odprl kaj sele si prebral kasno knjigo njegovo ker v njegovih trditvah jaz osebno ne vidim,necutim, nezaznam nobene shizofrenije in nic shizofrenega.Mogoce si pa ti tolk omejen in ujet v neko kletko(on pravi temu- mind control/ed)da ne vidis izza svojih pregrad,(verjetno si katolican) ocitno sploh ves ne cesa vsega si zmozen kot clovek in tega tudi nikoli nebos zvedel ce ne bos razsiril svoje poglede, zavedno bos ostal prestrasen ,mind controled, povprecnez z krediti in pufi, in nepotrebnimi problemi ki si jih ustvarjas sam ne da bi sploh vedel.-slednja navedba se ne nanasa neposredno nate ISKALEC ker te ne poznam,(me pa zanima kasne so tvoje razlage na vse nesmiselne in krute stvari ki se dogajajo ze odkar obstajamo, zakaj je sistem tak kot je....verjetno se tega se nisi vprasal, ker si zadovoljen z razlago o cloveku ki je bil spocet brezmadezno, rodila ga je devica marija, in je vstal od mrtvih)jaz nisem.velja pa to za veliko vecino ljudi. seveda pa dopuscam moznost kakrsne koli manipulacije, ker dons res vse za biznis..in iskreno se opravicujem iskalcu ce sm zgresil njegov pogled na svet
lep dan se naprej pa brez zamire nobenga nocem posiljevat s tem!!!samo povedal sem svoje mnenje in bi rad slisal se kasno drugo(argumentirano) ne kot iskalec na prvo zogo.. Ajd
|