Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 16 17 18 19 20 ... 26
(Read 204102 times)
all4one
1
*

I Love YaBB 2!

Re: DAVID ICKE
Reply #255 - 16.09.2008 at 23:34:28

Alojz in Sandib wrote on 13.09.2008 at 20:33:50:
all4one wrote on 12.09.2008 at 20:45:20:
Alojz in Sandib wrote on 26.06.2008 at 20:21:23:
Gape

Teorija močnih zli sil,ki naj bi delovale na nas, je zame,ki poznam vse skrivnosti našega zemeljskega bivanja nesprejemljiva zadeva.

Lp Alojz  Cool

hahaha ta je pa dobra Roll Eyes

Smileynajbolj so mi vsec takile vsevedni alojzi, ki zanikajo vse kar ni v skladu z njihovim lastnim prepricanjem in ne dopuscajo moznosti da se pa mogoce oni motijo...(ne vidijo prek svojega nosu)

sej alojz je zelo nacitan in razgledan clovek....ampak a si se ti alojz kdaj uprasov da te informacije za keterimi trdno stojis in od kjerkoli ze si jih vse pridobil v svojem zivljenskem pohodu-ali so prav te informacije res pristne oz resnicne?zaupas svojim virom?zakaj? ne blatit ljudi kakor so david icke, ki so tako kot ti posvetili svoje zivljenje raziskovanju  informacij katere se jim zdijo resnicne in ne usiljuj svoje resnice ki je lahko pravtako absurdna kot vse ostale.

iz tvojih postov je mocno vidna obsedenost s to tvojo teorijo in napuh ter napadalnost kar ni glih odraz cloveka ki naj bi prisel iz teme..

all4one

Samo malo te bom spomnil na medčloveške odnose. Ti in jaz še nisva osebno komunicirala. Zato te prosim,in ti priporočam,da ocenjuješ in sodiš zgolj sebe in ne mene. Priporočam ti,da svoje sodbe zadržiš zase
Vsem ki jih karkoli zanima kaj in koliko jaz vem,je dostopen moj telefon.In ti frajer se lepo najavi pri meni, da boš spoznal kako velik v resnici si in, ali imaš sploh možnost in pravico ti kogarkoli osebno soditi v tvojem lastnem in ne mojem napuhu..

LOp Alojz Grin

Dragi prjatu alojz
js nobenga ne sodim, samo izrazam SVOJE MNENJE-tko kot jaz vidim situacijo.vem kaj bi rad povedal in nebos verjel da te do neke mere celo razumem..ampak ce bi gledal Icka in ga poslusal bi ugotovil da tudi on misli podobno le malo bolj na enostaven nacin...in ozavesca ljudi na PRECEJ bolj razumljiv nacin kot ti...Stricek Icke je razgledan na vseh podrocjih zivljenja in res je da bi moral vec govort o temah samospoznanja kot pa o zarotah ki so dejansko prisotne neglede na to al ti verjames v njih al  ne, al jim posvecas pozornost al ne..od kje si si pa ti uzel pravico sodit njega in ga oznacevat za sprijenega zarotnika?MOZNOST soditi ljudi ima vsak PRAVICE nima noben in ne rabim govort stabo da vidm da se ti ze mal mesa od useh enacb k si jih pokonzumiru u lajfu-to ni nujno negativno da se nebos spet pocutu ogrozenga..tut nevem kako lahko tako samozavestno trdis da nikol ne bos meu cipa u seb, mogoce ga ze mas pa sploh ves ne oz. ga bos fasu ze takoj pr naslednjem cepljenju ki bo nujno potrebno ce ne se nebos mogu vec samospoznavat vsaj v tem lajfu ne:)pa ce se se tako dobr poznas..kar se pa velikosti tice sem pa zate mogoce se prevelik odvisno na kaj ciljas...lp
Back to top
« Last Edit: 17.09.2008 at 01:11:59 by all4one »  

IP Logged

all4one
1
*

I Love YaBB 2!

Reply #256 - 18.09.2008 at 13:45:10

http://24ur.com/specialno/vizita/grozi-nam-pandemija.html

evo ceplenje bo zlo kmal postalo zelo popularno...
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Janez Pirnat
Reply #257 - 23.09.2008 at 16:26:21

še en stric, topot slovenc:

Intervju s Pirnatom

Popolnoma zavestno trdim: prostozidarstvo (je) postalo gibanje, ki nima nobenega vpliva na svet, več.

Intervju s kiparjem, prostozidarjem, kurirčkom in enim redkih pravih komunistov Janezom Pirnatom.

http://www.vest.si/2007/09/09/janez-pirnat/
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Re: Janez Pirnat
Reply #258 - 24.09.2008 at 18:09:55

gape wrote on 23.09.2008 at 16:26:21:

Intervju s Pirnatom

Popolnoma zavestno trdim: prostozidarstvo (je) postalo gibanje, ki nima nobenega vpliva na svet, več.

Intervju s kiparjem, prostozidarjem, kurirčkom in enim redkih pravih komunistov Janezom Pirnatom.

Nič novega na svetu!!!! Stare oguljene zadeve. Vsi vemo,da smo eneki. Kdaj bomo enaki? Ko bomo ponovno kralji vesoljnewga življenja,kar danes nismo.Da smo to kar smo smo se sami odločili tako.J
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Poet
Ex Member

Reply #259 - 25.09.2008 at 10:11:10

Intervju s Pirnatom

Tale stric mi je deloval pa toliko verodostojen in pri sebi kot kakšna skleda riža.
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #260 - 25.09.2008 at 11:17:26

Poet wrote on 25.09.2008 at 10:11:10:

Intervju s Pirnatom

Tale stric mi je deloval pa toliko verodostojen in pri sebi kot kakšna skleda riža.

Skleda riža, za slepe!!! Hitro jo pošljimo'lačnim takšnega riža'!!!! Grin
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #261 - 25.09.2008 at 11:54:57

all4one wrote on 18.09.2008 at 13:45:10:
http://24ur.com/specialno/vizita/grozi-nam-pandemija.html

evo ceplenje bo zlo kmal postalo zelo popularno...
pa so še vedno tu.

Mutirani virus,ali človeško neznanje? Kaj je pravi odgovor? Teorija Ickove zarote vsekakor ne!!!!ili.

Življenje samo nas bo postavilo točno tja kamor smo se sami prostovoljno odločili že preds 14ooo leti,nekateri pa že v obdobju zadnjih 3 mililjarde let,pa SO ŠE VEDNO TU. To je moj odgovor all4one. TEŽKO DOJEMLJIVO? OCENJUJEŠ PA RAD DRUGE!

Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #262 - 16.10.2008 at 11:46:54

Back to top

WWW WWW  
IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #263 - 13.11.2008 at 11:49:28

pa še mal novih zadev

najblj neverjetno mi je pa to, da model razlaga zadeve, katere sm razlagu kle gor pred leti ... dostikrat z popolnoma istimi pojmi, besedami glih ne, ker sm jest pisu slovensko ...

spet mu je ratalo narest the best povezavo usega, tretjega dvdj sicer še nism vidu, sm pa kot ponavadi navdušen

http://www.youtube.com/watch?v=wXakJAMxmQU&feature=related
to je samo prvi dvd od treh
je full razkosano, na kratke filme ampak se splača ...
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #264 - 14.11.2008 at 16:26:51

gape wrote on 13.11.2008 at 11:49:28:
pa še mal novih zadev

najblj neverjetno mi je pa to, da model razlaga zadeve, katere sm razlagu kle gor pred leti ... dostikrat z popolnoma istimi pojmi, besedami glih ne, ker sm jest pisu slovensko ...

spet mu je ratalo narest the best povezavo usega, tretjega dvdj sicer še nism vidu, sm pa kot ponavadi navdušen

Gape

Bom govoril z Igorjem,da se srečamo in da ti razblinim navdušenje nad Davidom-sanjač je,verjemi mi!! Lahko ti je všeč, samo on človeštvu ne bo zapustil nič oprijemljivega, kot zgolj besede!!!!

Lp Alojz Cheesy
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #265 - 15.11.2008 at 12:25:42

Alojz in Sandib wrote on 14.11.2008 at 16:26:51:
pa še mal novih zadev

Gape

Bom govoril z Igorjem,da se srečamo in da ti razblinim navdušenje nad Davidom-sanjač je,verjemi mi!! Lahko ti je všeč, samo on človeštvu ne bo zapustil nič oprijemljivega, kot zgolj besede!!!!

Lp Alojz Cheesy

sm kle ti samo povej kdaj

in še vedno, ne gre se za zapuščino amak za tukaj in zdaj
ki je tak kot je
'takost' usak lahko vidi in tud občuti na svoji koži

pri današnji stopnji globalizacije pa res ne moreš več trdit da zadeva ni povezana - pripravljena vnaprej - agenda

al še kr?
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #266 - 15.11.2008 at 12:43:36

gape wrote on 15.11.2008 at 12:25:42:
Alojz in Sandib wrote on 14.11.2008 at 16:26:51:
pa še mal novih zadev

Gape

Lp Alojz Cheesy

sm kle ti samo povej kdaj

in še vedno, ne gre se za zapuščino amak za tukaj in zdaj
ki je tak kot je
'takost' usak lahko vidi in tud občuti na svoji koži

pri današnji stopnji globalizacije pa res ne moreš več trdit da zadeva ni povezana - pripravljena vnaprej - agenda

al še kr?

Agenda obstaja -vesoljno -ciklično ponovljiva. Samo mi jo moramo najprej spoznati,da bi se lahko poistovetili z njo in jo tudi zavedno s pravim vedenjem in spoznanjem  uresničili sebi in življenju v dobro. Teorija zarote -je zgolj nepravična uzurpacija večine dobrin po najslabših med nami. Tudi oni so revčki,ki živijo v temi. Prave resnice ne vedo,ko se bodo ponovno zbudili jo bodo spoznali.
Back to top

IP Logged

Etrex
5

Reply #267 - 22.11.2008 at 13:13:54

Alojz in Sandib wrote on 15.11.2008 at 12:43:36:
Teorija zarote -je zgolj nepravična uzurpacija večine dobrin po najslabših med nami. Tudi oni so revčki,ki živijo v temi. Prave resnice ne vedo,ko se bodo ponovno zbudili jo bodo spoznali.

To je lepo povedano Grin, odgovor brez lepotnih olepsav in bluzenja.

Za ickeja so nadmocni kuscarji, a v resnici so le navadni cloveski revcki, ki se bojo zapletli sami vase Grin
Back to top

Stvarstvo ne odloča, odloča človek z svobodno voljo.

IP Logged

El Pesnik
5

Cosmic Balance
Everywhere
Reply #268 - 08.01.2009 at 19:23:58

Gape in vsi zainteresirani glede Iluminatov

19. oktobra 2008 je na forum AboveTopSecret udaril insajder od Iluminatov (tistih najvišjih). Prijavil se je pod nickom Hidden_Hand in začel z forumaši debatirati o Stvarstvu in vsem.

Potrdilo se je tisto, kar sem ves čas slutil o Iluminatih. David Icke in podobni so začeli samo odkrivati zgornje plasti, ki odkrivajo, da Iluminati na Zemlji delajo to in to, da je izvor vrste tam pa tam. Sedaj po celotnem internetu že vse od oktobra vznikajo nove in nove povezave na tisti forum, oz. vedno več strani objavlja celoten pogovor Hidden_Hand-a z uporabniki v strjeni obliki. Torej informacije se širijo.

Informacije objavljene vas bodo malo šokirale. Kar se tiče mene sem jaz ves čas od kar sem naletel na Davida Icka čakal ne nekaj takega - ker pri Icku in podobnih ni celotne slike.

Evo, tu je ena izmed mnogih strani, ki objavljajo pogovor v celoti (sam sem prebral že skoraj do konca, malo mi še manjka): http://www.illuminati-news.com/00363.html

Priporočam vsakemu!

Lp, Poet
Back to top

No Water, no Moon

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #269 - 08.01.2009 at 22:28:01

Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 16 17 18 19 20 ... 26