gape wrote on 29.06.2008 at 12:36:14:nč ne rečem
ampak v tem samo-use-sploh-in-oh se pač neki dogaja
seveda se use dogaja samo-in-oh-in-sploh
možno je use
dejstvo pa je da so ljudje že čipani
in še več jih bo
in kako se bojo ozavestl tisti ki bojo čipani, da se bo samostvarnik lahko samospoznal ... bomo pač še vidl
kot sm že napisu
ego-bego
in samo-bamo
ne sesujeta tega kar je povedu stric
niti tvoja resnica tega ne sesuje - ta tvoja resnica stoji čist zadost dobr znotraj tega kar je stric povedu ... samo ta ... večno življenje ... ta glih ne no
Gape
Ego.bego oh in sploh tega jaz ne razumem. Moja resnica je moja resnica,ki želi postati civilizacijska resnica.Pozor nenasilno in na normalen sprejemljiv način,če je le mogoče, drugače je bolje da jo sploh ni.
Ti praviš ;večno življenje glih ne more bit! Jaz ti pa povem,da ga že živiš ampak-nezavedno in ne samo spoznano! Telo je na življenjski ravni res enkratno na akumulirani in snovni pa je večno. Večnost si zagotavljamo z lastno življenjsko reprodukcijsko verigo oče mati otrok. Poglej na PD kjer govorim o EM frekvencah zadeva ti bo bolj jasna.
Ljudi s čipi še ne poznam, Če pa že ima kdo čip v glavi jo to zagotovo v ZDA. ZDA imajo projekt HARP kjer sploh ne rabiš imeti čipa v glavi ali kjerkoli drugje s vsakim se da manipulirati samo s spremenjeno EM frekvenco. To zadevo že sporočajo tri piramide v Gizi samo to moraš vedeti kako in na kakšen način. Tvoji možgani delujejo na določeno EM frekvenco ,če to frekvenco povečaš ali pomanjšaš v svoji okolici si ujet v svet,ki ti narekuje tvoja dejanja. Vidiš proti temu se borim jaz. Proti takšnim manipulacijam,o katerih se tvojim stricem še sanja ne!!!

Lp Alojz