X
4

Vsa moja družina je narejena iz mesa.
Vse lepo in prav tole o reševanju problema in komunikaciji, itd.
Ampak komunikacija je kot seks - potrebna sta dva in oba morata biti voljna.
Njenega fanta ne poznam, poznam samo Lailino dojemanje njenega fanta, toda sodeč po tem, bi rekel, da on ni zainteresiran za kakršnokoli tovrstno komunikacijo, toliko manj, ker, če sem prav razumel, on nima problema (ima ga samo Laila) in zato nima potrebe za reševanje problema (ki zanj sploh ne obstaja).
Če bo Laila začela s 'komunikacijo' naj se pripravi na sledeče:
- fant se bo delal da nič ne sliši - če Laila ob tem ne bo obupala in bo vztrajala, se bo fant potem delal kot da ne razume o čem govori - če Laila ob tem ne bo obupala in bo vztrajala, jo bo fant začel prepričevati, da problema sploh ni - če Laila ob tem ne bo obupala in bo vztrajala, bo fant začel govoriti, da Laila pretirava in da iz muhe dela slona - če Laila ob tem ne bo obupala in bo vztrajala.... eh, evo, jaz sem že obupal se mi niti pisat ne da več o tem.
Skratka, čaka jo dolgo, dolgo, dooooooooolgo prepričevanje, ki bo naletelo na ignoranco, zanikanje, odpor in 'glumljenje glive'.
Ne vem od kod ti energija, da se ji bo dalo, ampak če se ji bo, ala ji vera.
Kar še ne pomeni, da ji bo uspelo, seveda. Morda začasno, a tisti rek o volku, ki kožo menja, a barve nikoli, ni iz trte izvit.
Mogoče je pa fant tako ljubosumen zato, ker je sam v stanju Lailo prevarat takoj ko bi imel priliko in se zato boji, da je Laila ista?
|