Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si
 
  HomeHelpSearchMembersLoginRegister  
 
Pages: 1 2 
(Read 6611 times)
X
Guest
Vampirji-energije
22.06.2002 at 16:56:09
 
Bom čist kratek....občutek imam,da mi je nekdo ukradel mojo energijo,srečo....Kako naj ugotovim,kdo in kako se  ga rešim?
Back to top
 
 
IP Logged
 
Someone
3
***
Offline

Love and be loved.
Posts: 112

Gender: male
Re: Vampirji-energije
Reply #1 - 22.06.2002 at 17:19:50
 
X wrote on 22.06.2002 at 16:56:09:
Bom čist kratek....občutek imam,da mi je nekdo ukradel mojo energijo,srečo....Kako naj ugotovim,kdo in kako se  ga rešim?

Ja, meni tudi! Če kdo ugotovi, kako najti zločinca, da mi jo vrne, naj takoj pove. Grin
Back to top
 

To love means to understand, to hate means not to.
 
IP Logged
 
Robi
5
p
*****
Offline

I love to love
Posts: 5658
Dolenjska
Gender: male
Re: Vampirji-energije
Reply #2 - 22.06.2002 at 18:22:17
 
O tem smo že dosti pisali.


Tvoj ego je tvoj zločinec. Smiley
Back to top
 
 
IP Logged
 
Igor P.
Global Moderator
p
*****
Offline

Če ne mores živeti, kot
bi hotel, živi, kot zmoreš

Posts: 4800
Celje
Gender: male
Re: Vampirji-energije
Reply #3 - 22.06.2002 at 21:24:36
 
Sreča in energejija? Ja to dvoje zna biti zelo povezano. Če si srečen, kar prekipevaš od energije, če si žalosten si nekako prazen. Bo treba najprej poiskati srečo in energija bo prišla sama. Veliko uspeha.

LP Igor
Back to top
 

Če bi tisti, ki me obrekujejo, natančno vedeli, kaj si o njih mislim, bi me še mnogo bolj obrekovali.
 
IP Logged
 
Devi
5
p
*****
Offline

ravno prav
Posts: 5470
Dolenjska
Gender: female
Re: Vampirji-energije
Reply #4 - 23.06.2002 at 08:44:53
 
Skratka, ti smatras, da nekdo cara okoli tebe in ti zeli slabo, ali kaj?
Back to top
 

Nobena čarovnija ne more ničesar spremeniti v kaj drugega, tega ni; sprememba v predstavi v srcu čarovnije je spoznanje, ne ustvarjanje.&&(S. Palwick)
 
IP Logged
 
gape
YaBB Administrator
p
*****
Offline

I love YaBB!
Posts: 13525
The Land of YaBB
Re: Vampirji-energije
Reply #5 - 23.06.2002 at 09:56:49
 
jest bi ti najprej predlagu da si prebereš tole o črni magiji
prvi del:
http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=general;action=display;num=989490...
in drugi del
http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=general;action=display;num=102276...

če si modemaš ti predlagam da rečeš na topicu replay in ti bo vse texte zbral v enemu fajlu ... diskonektaš in bereš .... in bereš ... in pol si odpreš še tadrugi del ... in spet bereš ... pol nam pa povej a si ugotovu kdo in zakaj ti krade energijo
Back to top
 

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged
 
JustMe
2
**
Offline

OM SHANTI SHANTI SHANTI

Posts: 66

Re: Vampirji-energije
Reply #6 - 23.06.2002 at 18:40:09
 
če si bral Celestinsko prerokbo, je tm neki napisan kako ljudje nonstop krademo energijo drug drugemu, to je čisto nezavedni proces, eni to pač bl obvladajo, drugi manj, to je čisto nagonska stvar, boj za obstanek verjetno al pa kj podobnega

verjetno je najboljši način "obrambe" da samga sebe "prepričaš" da si kos temu pojavu

upam da je kj pomagal
Back to top
 
 
IP Logged
 
LittleStar
Ex Member
Re: Vampirji-energije
Reply #7 - 28.06.2002 at 11:10:12
 
Moram povedat, da sem zelo razočarana, da se noben ne odzove na moje težave, sama si resnično ne znam pomagat več. Na trenutke se znajdem v res hudih stiskah. V življenju sem zmeraj želela 'sebe' rešiti sama in nisem iskala pomoči od drugih, zmeraj sem iskala v sebi odgovore. To je privedlo do tega, da sem se zaprla vase, in sem se velikokrat nesposobna izrazit. Občutek imam, kot da me noben ne jemlje resno, kot da se oglašam nekje daleč in me noben ne sliši. Nisem želela iskati pomoči od drugih zato, da ne bi bila nikomur česa dolžna, ker nisem imela dovolj energije, da bi si naložila bremena še koga drugega. Zraven tega pa nisem zaupala, da bi me kdo sploh razumel. Upala sem, da se bom sama 'zrihtala', preden se bom spustila v kakšno razmerje. Izogniti se medčloveškim odnosom pa je skoraj nemogoče in nesmiselno. Ne vem več, kdo je kdo, skušam vse racionalno in iskati razumske in logične razlage kozmičnega procesa. Ampak ravno to me spravlja ob blaznost. V mojem srcu redko čutim čisto  ljubezen, zavedam se, da nisem bila deležna pozornosti staršev, nadomestila sem si jo sama. Preveč sem občutljiva, in vse jemljem resno in preveč dobesedno in k srcu.

Zadnjič je Devi izpostavila problem nezmožnosti agresije, lepo ga je znala opisat in predstavit, in priznam, da me je prizadelo, da sama nimam te sposobnosti, in če problema ne znaš opredeliti, gledaš preveč abstraktno, ga tudi rešiti ne moreš. Devi želim vse najboljše, kakor tudi vsem. Ljubosumje je strašna reč, pa vendar ga žal občutim, pa ne način, da bi komu želela slabo, ampak čutim žalost, ker se mi zdi, da mi vse spolzi iz rok, in da večina drugih zna bolje z življenjem, jaz pa sem tako nemočna in sama.

O tistem fantu iz threada ČM, ki je pošteno načel moj umetno zgrajeni mir, bi rada napisala še tole: napisal mi je pismo, v katerem se mi opravičuje za vse kar mi je storil. Pravi, da je šel skozi veliko preobrazbo na duhovnem in da se mu je dobesedno sčupalo. Zdajle je bil en mesec je bil na zdravljenju v umobolnici in pravi, da je zopet našel sebe. Želi, da mu oprostim njegovo norost - tako se je izrazil in pravi, da bi želel razmerje z menoj. Prosim pomagajte mi najti pravi odgovor. Kako lahko oprostiš norosti, če se je bojiš? Kako naj veš, da se ne bo ponovilo? Tudi sama sem že na meji norosti zaradi vsega tega, kar sem si nakopala. Meni mu ni problem napisati, da mu oprostim, ampak kaj če bo to on narobe vzel. Fanta imam v srcu rada, imela sva podobno usodo, sva sorodni duši, pa vendar ne želim imeti ničesar z njim. Ne želim ga niti več videt. Pa o tem ne morem sama odločat.

Če kdo meni, da bi bilo bolje to dati v Svetovalnico, naj prosim pove...

Hvala za odgovore.
Back to top
 
 
IP Logged
 
ana
5
p
*****
Offline


Posts: 1223
Kranj
Gender: female
Re: Vampirji-energije
Reply #8 - 28.06.2002 at 12:20:43
 
Draga Zvezdica, kaj naj ti rečem drugega kot to, da sočustvujem s tabo in da vem, da ti je res hudo?

Nasvetov nimam. Tudi, če bi jih imela, bi ti težko pomagali. Od tisoč nasvetov je mogoče samo eden pravi, a pa ga znamo najti v vsej množici? Rečem ti lahko edino to: če bi jaz bila pred izbiro, da  zopet vzpostavim stik s tistim fantom, bi to gladko odklonila. Veš, imeti nekoga rad in vedeti, da sta imela z njim podobno težavno otroštvo, to še ne pomeni, da MORAŠ z njim vzdrževati fizične odnose (na kakršnikoli ravni). Ti ga imaš rada. Krasno. Imej ga rada še naprej, pa če to on ve, ali pa tudi ne. Ne navleci si ga spet v življenje. Ni važno, koliko in kako se je spremenil. Če bi bilo nujno, da imaš še kaj z njim (na fizični ravni), bi ti tvoja notranjost to povedala. Tako se ga pa bojiš in poslušaj se.

Potem meditiranje: oprosti, ne maram se mešati v tvoje življenje, a mogoče bi pasivno meditacijo, v katero se ti mešajo slike in besede, zamenjala z drugačnim tipom meditacij: da greš v naravo in da se zaposliš z življenjem v njej. Da sediš nekje sama in se čudiš metulju ali pa polžu ali pa žvrgolenju ptic. Da se ne obremenjuješ z mislimi, ampak se samo prepuščaš življenju okrog sebe. Kaj vse ti lahko nudi narava on opazovanju. Če boš aktivno spremljala lastovičje lovljenje mušic, te bo to miselno tako zaposlilo, da se ti druge misli sčasoma ne bodo več pojavljale. Sčasoma.

Veš, tudi sama sem imela težko otroštvo. Prepričana sem bila, da bom vedno sovražila svoje starše. Zakaj, na kakšen način in kako sem se notranje preobrazila (ker danes ne sovražim nikogar), ne vem. Zato tudi ne morem pomagati drugim, da bi pozabili zamere iz otroštva. A vem, da se to da. In da je potem veliko laže živeti.

Zvezdica, veliko sreče in ne obupaj.
Zanimivo, danes ponoči sem sanjala Forumovce - kljub temu, da vas ne poznam (skoraj nobenega). Imela sem tak vtis, da kljub temu, da se družimo tukaj, da se na nek način sprejemamo, da smo povezani, ostajamo vsak zase.
Back to top
 

Ljubezen ozdravlja vse - tiste, ki jo dajejo in tiste, ki jo prejemajo.
 
IP Logged
 
Valentinaa
5
*****
Offline

V iskanju svojega ORIGINALA.

Posts: 1101

Gender: female
Re: Vampirji-energije
Reply #9 - 28.06.2002 at 12:24:32
 
Zvezdica!
Kaj naj ti svetujem, če pa ne vem?

Lahko ti rečem samo to, kot sem že enkrat - kar čutiš v svojem srcu, globoko v sebi, temu sledi. Če čutiš, da gresta vajini poti narazen, je tako prav, tako stori. Vajini poti sta nekaj časa šli vzporedno, lahko sta se imela lepo, lahko sta prejela kakšno izkušnjo eden od drugega, ampak poti gresta lahko tudi narazen, čisto naravno. Če tako čutiš, mu lahko tudi oprostiš njegovo "norost". Lahko mu jo šele čez čas, ko boš pripravljena. Tu ni nič mus, nekoč mu boš, takrat boš tudi najbolj svobodna. Mogoče njemu ni prav, da gresta vajini poti narazen, ampak tu ti ne moreš pomagati. To je njegova naloga, ki jo mora razrešit. To lahko storiš brez drobca slabe vesti. Najslabša varjanta je, da ostaneš z njim zato, ker misliš,da moraš, da je to tvoja dolžnost, drugače bo z njim slabo. To ni dobro ne zate ne zanj. Tudi sorodne duše so lahko skupaj samo nekaj časa, potem pa jih življenje odnese vsakega na svojo stran.

Sledi svojemu srcu, to bo zate najbolje. Stori to, in ne razmišljaj, kaj bo, če se ne strinjal, če bo delal probleme. O tem boš razmišljala potem, ko bo nastal problem. Drugače bo na tvojo odločitev vplival strah pred težavami, ki bi lahko nastopile, in ne boš se odlošila popolnoma svobodno. Delaj po korakih, danes eno stvar, čez čas drugo, potem tretjo... Ni človeka na svetu, ki bi zmogel vse na enkrat. Tud ne se bat praznine, ki bo nastala, ko bosta narazen. Z njo se boš soočila kasneje, in jo boš premagala kasneje.

Ne se bat bolečine. Bolečina bo, itak. Tako ali drugače. Bolje je, da je bolečina zato, da je potem zate bolje.

Pa kaj pametujem. Srečo ti želim!


Back to top
 

Bog ni maščevalen in ne kaznuje.
 
IP Logged
 
Miska
5
*****
Offline


Posts: 1599

Re: Vampirji-energije
Reply #10 - 28.06.2002 at 12:36:27
 
LittleStar, poskusi združiti svoj problem v en sam post in ga »pripopaj« v svetovalnico. Težko je namreč združiti delčke, ki jih najdeš malo tukaj malo tam. Jaz recimo se skozi thread o ČM še nisem uspela prebiti – je takooo zelo dolg in precej na »gosto« napisan, tako da zares potrebuješ čas in mir, da se prebiješ, če nisi aktivno sodeloval v debati. Zato tvoje situacije v celoti tudi ne poznam.

In prepričana sem, da ne gre za to, da ti nihče ne bi želel pomagati. Veliko se jih bo našlo in vsakdo ti bo povedal, kako tvojo situacijo razume iz svoje plati in ti povedal, kako bi on sam v tvoji situaciji ravnal. In ti na ta način želel ponuditi svojo roko pomoči. Vsaj zase lahko trdim tako. In ana in Valentina sta se ti odzvali že tukajle, vidiš! Nisi sama s svojo bolečino, veš!

Seveda pa bodo to samo mnenja vsakega posameznika, ki izhajajo iz njihovih izkušenj. In ti si tista, ki boš morala različna stališča povezati s tabo in izluščiti tisto, kar naj bi bilo po tvojem mnenju, glede na tvoje izkušnje, tudi najbolj sprejemljivo zate.

Se bereva tam?
M.
Back to top
 
 
IP Logged
 
Amstel
5
p
*****
Offline


Posts: 2844

Gender: female
Re: Vampirji-energije
Reply #11 - 28.06.2002 at 12:42:14
 
Quote:
Ne moreš bit svoboden, če ne ljubiš in zaupaš.


Littlka, ti kar razmišljej. Nobeden ti ne bere misli.

Mislim, da si se zapletla, ker nočeš se v sebi priznati, zares priznati, da s tem človekom nočeš imeti nobenega stika. Tako čutiš, tako je prav, da postopaš. Naj se ti ne smili.
Kaj bi pa sploh z njim počela, če se bojiš, da bo ga še kdaj odpeljalo?
Back to top
 

Naj se zgodi, kar se mora.
 
IP Logged
 
LittleStar
Ex Member
Re: Vampirji-energije
Reply #12 - 01.07.2002 at 21:53:48
 
X wrote on 22.06.2002 at 16:56:09:
Bom čist kratek....občutek imam,da mi je nekdo ukradel mojo energijo,srečo....Kako naj ugotovim,kdo in kako se  ga rešim?


Vampirji 'vohajo' strah žrtev. Prosim, X, če si kaj novega izvedel, ugotovil, spoznal, da podeliš to z nami.
Vse, kar lahko sama rečem, je tista misel Coehla, ki drži: Strah izgubi ves svoj smisel, ko se začne neizbežno.
Back to top
« Last Edit: 02.07.2002 at 08:28:53 by Loops_of_infinity »  
 
IP Logged
 
MORFEY
1
*
Offline

Domišljija je pomembnejša
od znanja!!!!
Posts: 5
DREAMWORLD
Re: Vampirji-energije
Reply #13 - 03.07.2002 at 22:11:57
 
Code:

Vampirji 'vohajo' strah žrtev. Prosim, X, če si kaj novega izvedel, ugotovil, spoznal, da podeliš to z nami.  
Vse, kar lahko sama rečem, je tista misel Coehla, ki drži: Strah izgubi ves svoj smisel, ko se začne neizbežno.  


Dvomim,da se bo X oz. OM kaj oglasil....nima comp.!OM
je moj prijatelj,ki mi je med obiskom naredil malo zmede
na mojemu comp., z imeni,E-naslovi in topiki!
Tale topik je odpru na mojo pobudo,malo za šalo malo
za res...njegov "problemček" je popolnoma drugačen
od tvojega.OM je "strasten" igralec raznih hazardnih
iger in ker mu trenutno/zadnje čase ne gre najbolše
je prepričan,da so tega krivi....VAMPIRJI ENERGIJE....
-znanci,ki naj bi ga zaradi nevoščljivosti...uročili....mu
blokirali pretok energije itd.!


Na hitro sem prečital tvoje poste in po njih sodeč bi
rekel,da je mala Z,padla na "klasično" mačistično
osvajanje,zamaskirano v okultizem/mistiko!!!!
Moje mnenje je ,da ti nimaš problemov z vampirji
energije,temveč z paraziti/om....kateri pa niso tako
nevarni,če se jih takoj losaš.....moj nasvet je,da si
čim prej nabaviš PIPS!!!!

Trenutno nimam časa za daljše/natančnejše pojasnilo,
zato te LP

Back to top
 
 
IP Logged
 
MORFEY
1
*
Offline

Domišljija je pomembnejša
od znanja!!!!
Posts: 5
DREAMWORLD
Re: Vampirji-energije
Reply #14 - 03.07.2002 at 22:23:59
 
[quote author=MORFEY link=board=izventelesneizkusnje;num=1024757769;start=0#14 date=07/03/02 at 22:11:57]
Code:

Vampirji 'vohajo' strah žrtev. Prosim, X, če si kaj novega izvedel, ugotovil, spoznal, da podeliš to z nami.  
Vse, kar lahko sama rečem, je tista misel Coehla, ki drži: Strah izgubi ves svoj smisel, ko se začne neizbežno.  


Dvomim,da se bo X oz. OM kaj oglasil....nima comp.!OM
je moj prijatelj,ki mi je med obiskom naredil malo zmede
na mojemu comp., z imeni,E-naslovi in topiki!
Tale topik je odpru na mojo pobudo,malo za šalo malo
za res...njegov "problemček" je popolnoma drugačen
od tvojega.OM je "strasten" igralec raznih hazardnih
iger in ker mu trenutno/zadnje čase ne gre najbolše
je prepričan,da so tega krivi....VAMPIRJI ENERGIJE....
-znanci,ki naj bi ga zaradi nevoščljivosti...uročili....mu
blokirali pretok energije itd.!


Na hitro sem prečital tvoje poste in po njih sodeč bi
rekel,da je mala Z,padla na "klasično" mačistično
osvajanje,zamaskirano v okultizem/mistiko!!!!
Moje mnenje je ,da ti nimaš problemov z vampirji
energije,temveč z paraziti/om....kateri pa niso tako
nevarni,če se jih takoj losaš.....moj nasvet je,da si
čim prej nabaviš PIPS!!!!

Trenutno nimam časa za daljše/natančnejše pojasnilo,
zato te LPBack to top
 
 
IP Logged
 
Pages: 1 2