Blisk1 wrote on 20.10.2005 at 09:23:58:zadnje čase opažam, da se precej živciram za določene zadeve.
naprimer, že ko zjutraj grem v službo, ljudje vozijo en čez drugega, goljufajo in se rinejo v vrsto, izsiljujejo itd.
Potem v sliužbi, mi nekdo dela krivico ko laže o meni in s tem dela škodo.
se peljem domov, zopet izsiljevanja, čakaš v vrsti se trije zrinejo pred tabo, prideš domov ugotoviš, da si je nekdo prilastil tvoje parkirno mesto, itd.
Te stvari me pecej živcirajo in spravljajo v slabo voljo.
kako lahko gre človk čez vse to, da ga te stvari ne ganejo?
zakaj ti ljudje, ki nonstop goljufajo, izsiljujejo, so nesramni, lažejo, nikoli ne plačajo za svoja dejanja, pač pa lažje pridejo čez v življenju, kot pa mi, ki hočemo biti pošteni in še nekaj damo na čast, poštenje in besedo!
Js sm kr vesel če lah koga spustim .. mislm so določene situacije v kateri je "bonton" da pustiš prednost, v nekaterih situacijah se ti kar sam vsili, ..
mene to nč ne mot , nevem zakaj.. ker me ubistvu razen parih sekund nč ne stane.
je pa res da se včasih godijo krivice,ampak .. glih zadnjič sm vidu eno dobro foro. Enkrat so travo kosil na avtocesti/obvoznci in so 1 pas zaprl tko da sta se 2 stekala v enga. In kot ponavadi gre hitrej po unmu pasu, k se potem priključi k drugemu. In to ubistvu tut mene mot,k so pač večje količine avtov kot v običajnem prometu in zato se tut čas čakanja podaljša.
No kakorkoli že, nek kamion je zapeljlal iz pasu ki smo čakali na pas kjer so divjali mimo, in je tok hitro peljal kukr se je kolona premikala.
in vse je blo rešen. Uzad so se nabral lepo v 2 kolone k sta ble enak dolge, pri stiku so pa zadrgo šli.
torej te kamionarji pač znajo 8)
Sm si reku da bom js tut drugič to naredu če se bo kej tazga dogajal, in tut vsem priporočam da to naredite, ko bo taka situacija