Svobodnjak wrote on 04.07.2005 at 12:22:08: Vprašjmo se smi pri sebi,v svoji notranjost.
Ali bog res obstaja???
Ali nismo za svoje živlenje odgovorni popolnoma sami.(kar žanješ to seješ)
Da s tem posledično ne obstaja več izgovorov ja bog mi je pomagal ali to je hudičevo delo.Za naše bolj ali manj zadovoljnimi dogotki...
Da za vse misli katere sprejemeš potujeo preko informaciskega valovanja neodvisno od časa in prostora.Katero poteka po vsem kozmosu.
Kar pomeni posledično,da misli katere sprejemamo sprejemo lahko tudi od nas samih v prihodnosti in preteklosti.
Da živimo v nekašni kletki katero si sami usvarjamo s pomočjo nekaterih služb v naši družbi.
Ko končno začutiš sebe in najdeš sebe kot duhovno bitje, takrat enostavno veš, da nekomu pripadaš. Vsa dobro razvita duhovna bitja, ki so živela na Zemlji so ta občutek pripisala božjemu. Zame recimo je to Vesolje, drugi to imenujejo Bog.
kar pa se tiče vibracij katere omenjša pa so samo strune, čreslovine, cevke... preko katerih smo povezani tako med sabo kot s kozmosom. Mi smo vesoljna bitja. Mi smo vesoljci

Vse pa je naravoslovno tudi najnovejša tehnologija, ki se je razvila iz osnovnega EMV.
Prihodnost in preteklost pa seveda lahko vidimo, če smo dovolj senzibilni. tem ljudem pravijo jasnovidci.
Poglej Svobodnjak, preden si se rodil, si se v skupini, kateri bivaš v času nesmrtnosti, odločil za telo v katerem sedaj bivaš in prav tako si se odločil za glavne prelomnice, ki jih imaš v življenju, da si se pojavil tukaj z družino katero imaš prav tako ni naključje.
Zaradi tega smo mi Božja bitja, saj se sami odločami kaj bomo izbrali. Vedi tudi, da smo v osnovi vsi bitja, ki smo močno poduhovljena. Tisti, ki tukaj dela močno narobe (diktatorji, morilci, pedofili...) in ni dojel bistva je šibak in ostane nekje na zemlji. Ti duhovi nas "strašijo".
Pri meni se to zdi zelo smiselno in tudi, če bi me dali na grmado bi težko to zanikala.
Prepričanje je dokaj močno