Ves gape.
Jaz mam doma ene cudne stunfe. MAJKE MI. In kadar koli me glava boli jih povoham in takoj zaspim. Res jih ces majke mi predam jih za en evro po kosu lohak izvazamo. Pa zid deluej.
VERJAMES.
Mislim resno, inforamcijo daj mi povej kako inforamcijo kis zjebe resno.
Clovek ce ves kaj o zraku mores vedeti da zrak ki vsebuje aluminij borm in druge mikroskopske bakterije itd,. o cemer sploh se niste nic govoril. Tak da s enajprej pozanimi kaj res stresajo ven. Mslim fak of ka sma jaz brskam po netu.
Pol pa s ezamisli kako bo navaden kis lohak to resil renso mislim. Ti mores zrak ocistiti to ap vsi vemo da ni izi. Zdrg pa takole ane. Daj te zaprem gape v eno sobo ti fuknem noter aluminijev prah al pa kaj vem kaj in ti dam 100 litorv kisa s seboj me zaniam ce bos prezivel. Sej bos nekak z inforamcijo informiral aluminij in ga ne bos pol dihal vec ker ne bo aluminij ampak bo ratal iz aluminija kajpa vem mogoce ponfri ap se bos celo zredu v sobi ce te pusim noter en mesec.
Clovek daj se przemlji.
Informiranej kako informiranje vendarle.
Informiranej vode to ej bla zadnaj fora k sme jo gledal in sploh ni informiranje. Bozji folk.
Polus, ce je to res, pol mi neki povej. zakaj so cerkve postavljene na krizih in zakaj cerkve pol ne informirajo tega zraka sej so an tockah zakaj ne. TI povem, ker so to bucke. Ti pojdi enkrat na eno energetsko tocko pa bodi polure na enmumestu pa bos videl kako ti bo glavo skurl cez 7 dni se vidis v klinicnem.
Jap, ko jaz prdnem,.. prnesem v sobo govejo zupo smao kozarec in vs einformira in pol nic ne smrdi.
Se neki, ce mso takoel na prst govoril.
Ves kok je problemov z radiacijo,.. torej ce gospdoje znate pa ce ste majstri in niamte se dreka v gatah prosim. Dajte pogruntati neki govejo zupo z polento al pa ne vem jabolcni sok kaj vem mogoce pa stisnene dateljne da boste informirali vse uranove odpadke ki se nastajajo pri jedrskih procesih. EKO ce ste dasoti, dajte no veste kok boste zasluzil cel svet vas bo po rokah nosil ker z tem je problem. Ne vem al pa dajte informirati sevanej uranovo ki so jih uporabljali v konicah obogaten uran za strelivo za tanke ves kok tega sranja je po svetu.
Dajte no eko, nared dokasz testiraj na stefanu pol pa sme prvi k bom predajal te tekocine samo rekl bomo tam v avganistanu dajte na vsek 100 metrov en kibel tega pa bo v pol leta vse sevanej dezinformirano. In nikol ne boste trpel zaradi sevanja in unicevanja DNK. In otroci s evam ne bodo roejvali z tremi ockami tremi kurci ali stiri joskami in ne bodo taki cisto zdravi bodo.
Mislim,. in pol bi ljudje rekl da sme jaz nor.
Gape.
Sem ti napisal,. alora daj pogrunti to. Pa ne vem mogoce pa bos najdu kej drugje mrbit pa je kaka tibetanska koreninica k seva deinfoirmirano sevanje pa se nekak poklapa in bos iztrebu vse uranove delce na bojisich in k jih veer nosi.
Bom jaz informiral,... s emi zdi tuki .
Mislim,.. kok cas tece sam bedariej ap se vendo polusamo.
Ok s eneki, dej ce smo pri informiranju ti polus me zdej,. mas mogoce kak kamen al pa zel al ap korenino mogoce ej DEFINITVNO kak LISAj, k bi informiral mogoce ljudi ki majo spremenjene mozgnaske valove v glavi. Ki se jih da meriti na razne mozen nacine dobis 20 metrski papir pa bos ljduem poamgla k folk je veliko tablet za to. al pa ne vem informiraj kaj vem,..
jap,.
vsi zivimo v casi inforamcijske tehnologije dejmo informirati.
In pol sme jaz nor.
sam tok bi se reku okol topov,.. nekdo s ebo nekje najdu,.. in bo modela tozil. Resno mislim. Ce ti takoel topove das ven pa trdis da neki pocne mores to emd res potrjen. Predvsem pa mores met potrjen da ne deas skode ljudem in naravi. PRedstavli si da pride en k bi napisal modelu kazensko ovadbo. Ga poklice na sodisce in zahteva teste. VERODOSTOJNE. Z kake institucije na podalgi meritev ne subjektivnih objktivnih.
Povem ti, modela en zabije pol ga cela slovenija lahko tozi,.. pol bos ti vidu informacijo.
Resno, to bi bilo zanimivo. Spisat eno tako ovadbo. In pol dobiti papirje da to kar pocne je zakonito in da ne dla problemov. Ves kok je tkaih ljudi k so to prirapvljennarediti se gate mu poberejo.
Sem geldal eno tkao foro v ameriki, so probal. Model je bezal od doma k so se ga lotili razni odvetniki pa okultisti. In tuki v slo. mamo mi najvecje specijlsita na zemlji,.. resno
mene zanima zakaj je se ziv. ce ve pol se ne bi izpostavljal se noben s eni tsi k os se so jih potolkli. Kaj poglej recmo ljdui k kaj izumijo lai prodaja za vleik kes al pa dobijo groglo v glavo.
En model pogruntal kako bi lohka delali elektriko zastonj, mhm,. na nejgovi strnai ga ni blo ze 1 leto. Ne vme kam je zginu.
Ena punca ista fora,.. zginla v 24 urah,.. po tem ko je na fakulteti no univezri razglasila soje raziskave,..
hja,..
in mi mamo same specijliste in pssobne kadre v slo. le zakaj ej drzava tok v pizdi po.
informirajmo

;)

;)

.