hmmmm, sama se vidim bolj v njeni vlogi kot v tvoji...
ne verjamem, da je shizofrena... ne smes verjet vsega, kar nabluzi stroka!
ampak ce sklepam iz sebe, je bila tudi ona zelo zelo osamljena v vajini zvezi. verjetno sta drug drugega mela ful rada (sigurna sem, da to tud zanjo velja, ne glede na kasnejsnje dogodke), ampak to enostavno ni dost...
mogoce se ti je zdela posebna, v pozitivnem smislu, ampak ne ves, kako crappity smacking zajebana zna biti ta "posebnost"...
ko vidis stvari, ki jih drugi ne, ko cutis toliko stvari, ki jih drugi ne opazijo... ko imas nekoga zraven, ki ga tako zelo ljubis, ampak je tako zelo dalec od tebe...
men se je nekaj takega zgodilo par let nazaj...
svojga tip sem mela fuuul rada, ampak sva na ljubezen oba gledala drgac... men je vsaka stvar tolk pomenila --> vsaka malenkost, vsak njegov pogled, imela sem izbruhe pa spet navale ljubezni, vidla sem stvari, na kere on niti pomislil ne bi... dojemala sem situacije, ki jih on sploh ni razumel in predvsem verjela v "and they lived happily ever after."
on pa enostavno ni znal sanjat, moj svet se mu je zdel tuj, ni znal zivet v oblakih, razprostet krila in odplavat tja v tri krasne, ni znal jokat, nikol ni stvari jemal tolk osebno, da bi se mu kdaj enostavno strgal...
za vecino folka bi blo to pozitivno, ampak jst pa vsakic ko sem ga pogledala, vsakic so se mi zdele njegove oci vedno bolj prazne... in tega nikol nisem mogla razumet... in on ni razumel mene

zdaj vem, d me je imel tud on tolk zlo rad, kokr jst njega, ampak nikol se mi ni mogel priblizat, ker se enostavno ni znal in ni razumel kako. bla sva si pac tolk zlo razlicna, da nama ni pa ni slo, kar je blo grozno, glede na to, da sva se mela res ful rada...
in dolgo casa sem verjela, da bi se lahko pogovorila, da bi blo boljs, bla bla bla... sva tud spet probala, pa je blo pol cist isto... eni ljudje pac res nismo za skupi, ker kokrkol bi se tud vidva pogovorjala al pa se trudila (midva sva mela celo nacrt kako se bova trudila, da nama bo slo boljs:)), vama je itak namenjen da nista skupi... in ne smes krivit ne nje ne sebe.