Quote:
ŽENSKE: Z duhovniškim poklicem se lahko ukvarjajo samo moški. Ratzinger odklanja feminizem.
svašta...
vir:
štiriindvajseturpikakom
Najbolj absurdno se mi zdi, kako se potegne ven nek feminizem, ko je treba šimfat cerkev, al papeža ... kao on je proti feminizmu ...
khm
recimo, POP TV - pa njihove spletne strani, pa njihov program, njihova produkcija, mene niso še prepričal, da oni vejo, kaj je to feminizem, -- da bi se pa kaj potrudili za izboljšanje položaja žensk, pa še manj

feminizem gor ali dol, dejstvo je, da v nobenem sistemu do sedaj ženske nis(m)o imele položaja, ki bi jim pripadal glede na samoumevno dostojanstvo "človeka"
glede na sedanji družbeni in medijski položaj se pa sprašujem .. kaj prinaša več nelagodja za ženske v družbeni prostor -- nov papež, cerkev, nova vlada, kapitalistična medijska, potrošniška ... scena, ... in kaj je bilo prej sploh bolje in če ni bilo celo slabše .. težko se bom sedajle odločila
zakaj ženska ne more biti papež ? (a lahko je svetnica ...) verska doktrina je verska doktrina, pač - saj razumete?

khm
zakaj pa je tako malo žensk predsednic države? pa so lahko, načeloma -- glejte, to pa meni ni jasno
in kakšne države se predstavljajo kot takooo demokratične, prebivalci njih pa prav ciViLiziRani
najbolj smešno ... tudi na super napredni "ezo sceni" feministke niso prav popularne, ali se morda motim?