titud
5 p

Zaznavanje mističnega je vir vsake prave znanosti.
Markomur
Stane, po moje je jeba tvoje DD v tem, da napoveduje kolk dnarja med folk šerat in od kje ta dnar jemat. Pol se vsak osredotoč na te vire in začne na sedanji stopnji zavesti kalkulirat, ali bo zarad tega kaj zgubu ali pridobu statusno ali materialno.
Na tak način DD kot oblika utp nima nobenih šans. Noben se v imenu neke višje produktivnosti ne bo ničesar odreku, v imenu pravičnosti pa se lahko prerazporeditu zgodi samo na silo s preglasovanjem ali z revolucijo, kar pa oboje pomeni vzdrževat avtorieto paternalizem na večino ali manjšino folka. To pa ne gre skup z eno zrelostjo folka, ki je potrebna, da bo v uvedbi utp/dd vidla edino perspektivo tza osbododitu izpod tiranije kapitala zase kot za človeštvo v celot. Zato je po moje moje boljš delat na dvigu zavesti o potrebnosti brezpogojne udeležbe posameznika v distribuciji, ki ni odvisna od lastnine ali dela, kot na sami operativni uvedbi modela. Boljš povedan, brez veze ali clo kontraproduktivno se je matrat z uvajanjem nekega modela, ki ne odraža dosežene zavesti folka, ker nikjer ni rečen, da bo tist model, ki bo izhjala iz skupne zavesti folka, enak tistmu, ki si ga patentirov ti al pa ga je al pa ga še bo kdorkoli drug.
|