miha- wrote on 05.10.2004 at 00:21:16:prej me je sam zanimal kako dosezt LD. pa nc druzga o tem.... sm mislu, ma bom ze vidu kako bo.. sam zdej ste me kle , kako nej recem, zdrmal...
hehe
,. ajde recimo da enga ubijes v LD.... pac ves da so sam sanje pa lah enga ubijes brez "skode"..da te zanima kasn je filing , k v resnic pa tega ne "upas" narest, ker ves da so pol pizdarije, kajjsvem vest al pa karmicne posledice ..
torej ? .. ce v sanjah nekoga ubijes je isto kt ce bi v resnic? .. recmo da si karmo nabijes al nevm.. ker vest pomoje da ne mors met pekoce , ker pac ves da nisi v resnic nobenga ubil.. al te spomini na to kej pecejo?..
in kako lah zlorablas ld? a mogoce tko da v ld izzivis tisto, kar v realnosti ne upas?..
Miha, oseba katera je že imala doživetje LD ve da se v L. sanjam zaveda kdo je, pak ima le deloma spomin na lastno življenje, in nima vse ''moči'' katere ima v Real Life/ budnem stanju.
Koliko moči ima odvisno je od stopnja zavedanja.
Torej zavest (in pri tem seveda 'Jaz') so tuki, aktivni so.
Moje izkušenje povedajo da jaz osebno v LD imam manj ali več enake občutke, želje in impulse kot bi jih imela v RL (morala in nemorala, to razmerje zdi se je enako kot v budnem življenju

) Nimam željo naj nekoga 'ubijem' ali naj mu naredim nekakšnu specialnu škodu.
Različna ''radovednost'', obstaja seveda najprej v RL
rekla bi da ''negativna'' radovednost obstaja pri osebam katere so že v RL nekaj agresivne ali ''nemoralne''... zavestno ali nezavestno. Se tega le ne ''upaš'' naredit... želja pa torej obstaja? uh..

Zavest in Jaz so aktivni pa menim da ja, si lahek mogoče res karmo nabiješ če narediš nekaj kar v RL je poredno narediti.
Če zarad lastnega dejanja že v LD čutiš vest, imaš pekočo vest, tedaj mislim da je res slabo... (nabijaš karmo)