Robi wrote on 31.08.2011 at 22:16:29:Quote:Rešil?
Pred čim??
Lp,Igor
Pred prepiri....

A ženske ne razumejo, da se ne prepiramo, ampak debatiramo.
Seveda pa ne o tem, kako bi rožice nabirali...
Ja, Robi je pravilno ugotovil. Pred prepiri.
No, nekaj razčistimo. Berem, da smo na nasprotnih bregovih, a hkrati zelo blizu. Jaz nikoli tu na forumu nisem nikomur ničesar zamerila. Nasprotno-zahvaljujem se vsakemu posebej, ki si je bil pripravljen vzeti košček svojega časa, da se je vključil v debato in z nami delil svoje mnenje.
Ni pa nujno, da bom takoj razumela, kaj skuša kdorkoli povedati. Včasih si moram vzeti trenutek ali dva, da malo premislim o vsem skupaj. Mislim, da je pa res tako, kot smo in ste že večkrat poudarili. Nihče ne more namesto kogarkoli drugega ugotoviti kaj naj stori z življenjem. Ali se bo ukvarjal z modo, športom, ali tistim, kar je doštudiral ali preprosto sadil rože na vrtu. Vsak sam zase najbolj ve, kaj ga izpolnjuje. Mene je samo ta "podzavest" začela dajat, če se po domače izrazim. Ali je to prav ali ni. Ali čem raje eno drugo počet. Sam potem sem res prišla do spoznanja, da sem najbolj srečna, če se ne upiram tem naravnim darovom, toku, ampak pač počenem, kar mi je namenjeno. Enkrat je nekdo rekel, da se iz mojih zapisov bere, da samo sebe obsojam oz. kaznujem in mislim, da sem ta vzorec prepoznala tudi po zaslugi nasvetov te osebe na tem forumu (imena žal ne vem z glave). In to je to, kar sem do sedaj ugotovila. Ne iti proti toku, ampak s tokom. Tu imam svoje poslanstvo, tudi če mi zavest reče drugače, ni nujno, da je to napak zame, ker potem ko se lotiš zadeve, ki ti je "usojena" vidiš, da se nekaj drugega odpre in tako naprej. Vse je nekako povezano v ta univerzum. In mogoče sem si tudi sama ne pustila biti srečna, ampak ravno to je to. Početi moram stvari, ki me osrečujejo, ki blagodejno vplivajo na mojo dušo, da se iz izkušenj potem nauči. Če ne lahko življenje pustim da gre mimo mene, ampak potem duša lahko tudi nazaduje ane, in to ni vredu. Toliko. Če se še česa spomnim, dopolnim.
Kar se prepiranja tiče: ja, vse skupaj je delovalo kot nesinhron ples. Ampak če vi pravite, da samo rožice trgate, potem naj bo tako, se ne odzivam več na trganje rožic.

Lahko noč