Toni_Zamene wrote on 13.07.2004 at 09:22:13:Pa se mogoče ti tega tvojega odnosa do Lilith ne bi lotila na zate bolj konstruktivni način ?
A se mogoče ne bi poskušala na nek drug način srečati s tem tvojim občutkom, da te LIlith ne mara. Kolikor jaz poznam Lilith, je zelo širokega srca in mara vsakega, ki "prihaja" do nje s čistim srcem ter s pravimi nameni. Je pa ni mogoče "prinesti okrog" .
Osebno sem mnenja, da bi "se ti izplačalo " " obrniti " to ploščo. Verjemi mi, da boš zelo veliko pridobila.
Zavestno pokroviteljski Toni.
Plošča je že na drugi strani. Izplačalo?
Pravi nameni?
Čisto srce?
Ljubezni pač ni moč izsiliti; ona je svobodna. Čisto srce in pravi nameni, heh, no ok, ahm, aja, ja nič, punca mi je zabrusla, naj se ne projiciram v njo. Kaj naj pol, jaz dobri človek?
Pol pa seveda boli, ker recimo ti, ti se pa ful lahko, na primer, ustvarjaš celo mit iz nje, hm, no pol me pa še to skrbi, a veš, ker nekaj izkušenj pa tud jaz mam - če človek pobere dobro in se dobro počuti, kul, ampak mu ne bo dolgo zneslo, zato naj tud sprejme tisto, kar mu ni najbolj všeč. Pokroviteljska tudi jaz.
Tud tvoja naklonjenost in vsa zavestna pozitivna naravnanost je bolj na trhlih nogicah, a veš, ker dokler imaš vsaj do enega človeka negativno čustvo, gledišče, no illusion, whatever, bojazen pred čisto zavestjo

, ga boš slej ko prej imel tud do tistega, katerega kuješ v zvezde, pa priznaš ali ne. Ker kolesa usode ne obračaš ti in dajmo še 1x zlajnat: what goes arround comes arround. In ljubezen je ljubeča naravnanost do vseh in vsega.
Uf.
Aja, pa hudo se mi zdi, da je človek navezan na to, da se ga ne da prinesti okrog. Morali bi se jemati malo manj resno.