alterego wrote on 02.07.2004 at 14:37:47:Ni mi več, da karkoli komuniciram s tabo, ker sem spoznal kdo in kaj si, tudi česa vsega si zmožen, ti si poseldnji človek, s katerim bi hotel imeti opravka, čeprav malce prepozno, si se pa vsaj zdaj pokazal v pravi luči.
Le glej, da se boš držal te obljube o nekomuniciranju z mano, he he
Quote:mi je vseeno, če mi folk verjame ali ne. Vskakor bo med njimi dovolj ljudi, ki mi bo verjelo, vsaj ti, ki me okvirno poznajo.
He he, takšnim bo takoj vse jasno, ja.

Drugače pa:
Ego, jaz sem tu zgoraj in sem tak in tak, ne vidim potrebe, da bi se spreminjal, oziroma spreminjamo se itak skozi učenje, saj se celotno življenje spreminjamo, predvsem z raznolikimi izkušnjami, življenje je učenje, in ena od teh izkušenj si tudi ti, ki si bodisi negativna ali pozitivna izkušnja. Ni mi všeč način, da bi se šel konformista ali prilagodljivca in se podrejal tvojim idejam in miselnosti, ker me že to itak tepe, da plavam proti toku in sem nefleksibilen, da bi ljudem ugajal, da bi si pridobival dodatne bonus točke na ugledu in ljudem lezel v rit, ne, to je zame politikanstvo, potem bi zavrgel del sebe, če bi se šel te maškarade pretvarjanj, zato sem raje avtentičen in prvobiten, raje sem jaz jaz. Sem tak, kot sem, zdaj pa če imaš probleme s sprejemanjem, me lahko komot ignoriraš ali pa odideš s foruma. Vedi, da sveta in ljudi okrog sebe ni moč spreminjati, to je zlato pravilo! Kvečjemu se lahko sam spremeniš in si manj zajedljiv, potem se tudi glede na tvoj odziv spremeni po možnosti tudi okolica, ali pa tudi ne, lahko vsaj poskusiš, če bi že to rad dosegel. Ne mislim jaz nikogar spreminjati, lahko pa povem svoje mnenje, ki pa je pogostokrat kritično, satirično in malce ironično, in kot tako je jasno, da ti gre v nos.
Ti, ki te ni dovolj v hlačah, da bi si upal priti na srečanje v živo, ampak raje iz zasede napadaš, pod zaščito anonimnosti, pa si zame svetohlinec, ker si ne upaš človeku pogledati v oči.
Moj moto je: "Be your self"