Bla je včasih pasta za čevlje...u Jazzbini je tud ena pasta, sam za nohte!

Pa ste ziher vse prebrali?

Evo men so najbolj bli všeč stoli. Čist simpl, kokr recmo lajf...
Navadni sodi za bencin, mal večji, ma mogoče za tovornjak, seveda prazni, ker tam so vsi ful smolkal, bi blo možno, da pol koga še u zrak odnese, ne mene, ker me ne more, sem itak iz nebes...nekje vmes je pa vakum- prispodoba za real life tole:
Še v lajfu te lahko nekam odnese, al pa clo raznese, če si tko neumen kokr midva z novopečenim članom Goinupom, sej nisva vedla lih dober, kaj je Problem with Issue... zdej pa veva. Da se pohvalim mal.
Globinsko čiščenje nohtov je očitno stalna procedura nekim bolj togim tipom, ki jih alterscena ni nič zamaknila v globino razmišljanja...jazz-bi-ne.
Pa naprej ne vem, če ravno veste, kako je, ko se še čas ustavi, pol si neke v enem prostoru brez časa in drugih limitov, mogoče sam še finančnih, sej tud kelnarc ani kr skoz dremuckala, ko je blo treba plačat, je bla najbolj budna. Sem na njej probala eno boso foro, pa sem rekla, mogoče bo pa bolj prjazna, če jo podkupim, pa da vem rečem-se sploh ni dala podkupit. Me je bolj čudn pogledala, pa rekla, da ni treba, ker njej dnar ne pomen nobenga smisla u lajfu, najbrž je bla tm u uni Jazzbini zarad svojega kdo bi vedel kerga užitka, pa zagotovo ni mela Probleme...
za težave vam pa ne vem napist, pa kokr sem opazla ni niti teh mela, če je vmes mal zadremuckala, pa enga tipa jazbeca masirala po teleščku.
Evo pa še epilog cele story....
Mislm, da gre tu tudi za metodo
WIN-IN, pa če lih ne veste kva to je, vam čisto na kratko povem, da je to geslo in moto cele stroy.
Poenostavljeno se to prevede
koraki metode BREZ PORAZA, ki definitivno zmanjšuje:
čustveno napetost
opreredeli potrebe
išče neke new rešitve
vrednoti rešitve
i
zbira rešitve
ma še svoj načrt rešitve
izvedbo rešitve
spremlja na kncu še rezultate in v nas samih krepi zadovoljstvo samim s seboj.
na kratko reši PROBLEME, zarad težav, al pa obratno.
Razumete?
Da nau kdo mislu, da se zajebavam, sem se resnično potrudla skrajšat na minimum.
WIN-WIN je v biti zmaga za zmago, ma ni prevoda, no. In ravno v Jazzbini je ta metoda edina in najpopolnejša rešitev problemov zarad težav.
Sam tolk.
Hvala za pozornost in sodelovanje!
Angel*
Goiup sem ti rekla, da bo težko vse napist. kaj sem pozabila bom drugič, a prov?