Saj pravm, vse ma dobre pa manj dobre plati. Magla, tnx, da si ta topik odprl, kajti sem ga sama nameravala že nekaj čpasa, odkar pri sebi razčiščujem ta fenomen (ne vem a mogoče tud mal kompliciram) in se spoprijemam s sprejemanjem sebe, kosmato kot sm. Itak npr. mam kosmate roke, ki si jih hvala bogu nism začela brit, k noge, pa mal zalizcev, k sm bol temne sorte, pa da ne govorimo o bikiniju, k se je razrastel za 200% odkar si brijem. Se pravi v čem je fora?
Pr men se je začel tko, da sm bla že sama sebe sita, da sem si nevšeč s kosmatimi nogami. Saj je fajn, k so pobrite, k so mehke, nežne... Sam, a zdaj pa same sebe ne bom marala, zarad tega družbenega vzorca, da so lepše ženske s pobritimi karkoli??? Stojči, itak se strinjam s tabo, da je vse v sprejemanju samega sebe, itak, saj ravno to je ta problem...Teorijo že obvladam, v praksi pa se spoprijemam zadnje čase, tko, da si pred voskanjem pustim res dolge dlake (no, ja sam me še zmer ne boš videl v kikli al pa kratkih hlačah s kosmatimi,
), in se počas sprejemam... V bistvu je toliko stvari, ki so res pomembnejše od tega....ali biti ali ne biti kosmat... sam, po drug stran, je pa tud takšno sprejemanje samih sebe fajn...in eno tako oreng, odgovorno delo, za boljši danes...
Skratka, glede na to, da sama pri sebi še razčiščujem glede teh zadev, se zna zgodit, da še kak preblisk dobim, ki ga nameravam delit z vami.
LP