Mae wrote on 06.09.2004 at 08:25:22:Hi indigo,
če hočeš ti bom povedala po pravici. od julija naprej že zaznavam, da to nisi ti. mogoče bo spet kdo rekel, da imam domišljijo, ampak od tebe ne sprejemam istih vibracij kot prej. da sem se vpletla v to zadevo tut ni naključje, ker se vedno odzivam samo na določene ljudi, kar je spet dokaz, da sem se odzvala na tistega drugega ...
in kako to, da me ravno ti v topicu Alica v čudežni deželi pozivaš na comment, od kot tebi sploh ideja o tem, da bi jst lahko tut kej znala povedat o sanjah. torej tko sem si mal sestavla zgodbo ...
apart from that mi je Andres ok

virtualni friend
... Ja nisam ja..

uh..(?) dobro je znati što više o sebi, please reci mi to što ja o sebi neznam
A ko je taj drugi na kojega si se ti odzvala...kako mu je ime? Na kakve se to samo ljude ti uvek odzivaš a na kakve se ne odzivaš? još bi rad znala
šta to se još pri meni promjenilo, osim vibracija, nešto konkretnije možda ?? Zanimljivo baš.... Molim napiši malo kakva je to vrsta vibracija bila koju si primala prije , a kakva je vrsta/kvalitet vibracija sad ?
Jednostavan je odgovor odakle mi ideja da ti također nešto znaš pričat o snovima i zašto sam baš tebe bila pozvala/zamolila da daš razlage snova u topiku Alica v čudežni deželi.
Malo predtem sam s Arelenom komentirala o temi sanj u topiku 'Knjige, članki, filmi,... o Lucidnem Sanjam', Zapravo Arelena je rekla da ima dar za razlagu snova, a da njena kolegica ima lucidne sanje s kojim se uči, realizira kroz snove. dosta uporabnika zna da i ja imam lucidne sanje i rado ih čitam i komentiram, pa sam pozvala i Arelenu da komentira moje snove, a također sam pokušala pogoditi ko bi bila ta kolegica koja ima LD
Kako sem si ja sastavila, sklepala zgodbu - povezala sam vas dvije, mislila sam da ste prijateljice već ranije zato jer ste došle na forum u slično vreme, imate jednaku slikicu [

] i o sličnim stvarima i na sličan način pišete..
Eto zato sam pomislila

da bi kolegica o kojoj je pričala Arelena mogla biti ti, i pozvala sam te ... jer također postojala je mogućnost da te je Arelena namerno omenila...(?) i da možda nemaš ništa protiv da napišeš neki svoj san..

Ja i nisam niti tvrdila da ti imaš lucidne sanje...nisam tražila pišeš jedino o njima.. nego sam napisala da svak ima snove, da su svi neobični, svi su odabrani snovi zanimljivi, izabrani navadni snovi su također jako zanimljivi a ne samo lucidni
Takvi 'obični' snovi koje uporabniki posebno upamte, odaberu.. i stavljaju tu na forum u topic 'Sanje II' su već duže vreme meni vrlo, vrlo, neobično interesantni...

Mislim da sam detaljno odgovorila i nadam se da sad manje sumnjaš u moj identitet..

Samo treba reći da je teško nešto tvrditi u slučaju kao što je sad- kada neki nepoznati/poznati uporabnik ovde na forumu koristi tuje nick-ove ... Se vprašam ali je mogoče da če nekdo ima dostop do nicka da more tud če hoče jutri moderirati spet neki tuji post(modify) ??
in kaj jaz vem kaj je treba narediti če bo ali je že , ali bo jutri morda nekdo uporabil moj/ tvoj nick, ali morda moje/tvoje IP informacije.. a koliko razumem to je mogoče... Neki hudi uporabnik naredi hud ali zmoten post in naštima tako da admin vidi le napačne headers, headers od sovražnika

?
???
Aja, Rose, ali dvomiš da mi je Andres le virtualni prijatelj ?
lp