sam bom rekel, da se tole dogaja.
1. forum ustvarjajo ljudje s svojo energijo, s svojim obnašanjem s svojimi odzivi, ohranjamo ga s svojimi nameni in sistemom delovanja, forum smo admini uspel dve leti nazaj dvignit na res zavidljiv nivo, vendar nismo izpeljali stvari do konca, kar se sedaj kaže.
vsi vemo kaj manjka in tudi vemo kdaj bo, ko se bomo res odločili, da je dovolj. Torej je čas, da uredimo, to pa je tudi vsa naša administratorska odgovornost, še toliko večja ker to vemo.
ostalo ni naša odgovornost, pač pa vizija, ki jo uresničujemo in smo jo uresničili, je pa v to zajet tudi čas, da se odmaknemo pogledamo in da se vrnemo in postavimo stvari kot je prav.
2. naša zavest se je v veliki meri preselila na pozitivke, forum uporabljamo za delo kar je bila osnovna namera in poslanstvo in tu smo ga sedaj uresničili, saj forum omogoča delovanje najmanj 20 ljudem, seveda omogoča delovanje tudi drugim.
drugo kar je bil namen foruma, spoznavanje ljudi za ustvarjanje in prijateljstvo je dejansko uresničeno, dobivamo se, spoznavamo se, sodelujemo, soustvarjamo in smo prijatelji.
bistveno je to, da forum spodbuja ljudi, da delajo svoje stvari, te ki so jim nekako namenjene, so nekako njihove. Velik ljudi tega ne vidi, niti tega, da jim drugi pomagajo ampak se jahajo sami s sabo, pol čez čas jim uspe vsem, ampak tako je to, da prideš na svojo pot včasih traja, a se spalča, kljub rahlim vzponom in padcem.
3. sedaj pa bistveno forum je v osnovi namenjen ravno vam dragi bralci in obiskovalci, da bomo skupaj spoznavali, razumevali si delili izkušnje in spoznanja.
ja resnejše poste smo selil na pozitivke, tko je blo določen na začetku vrat22, da iz postov, sestavimo celoto bistvo, jih nadradimo, to nam je v veliki meri s skupnimi močni in verjetno sanjami tudi vas bralci in avtorji, uspelo. šT. 1200 člankov na pozitivkah je veliko, to je znanje to so izkušnje je zakladnjica dobrih informacij. celota res še manjka, slika pa nekako je. V popolni meri tega še nismo uspel upedenat, wikipedija pa to, ampak kot razumem gape zapelje en program čez in bo.
zdej pa glede samega delovanj foruma in spoznanja, ki jih nudi. forum je narejen tako, da omogoča odprto delovanje in razumevanje, bolje zavedanje svojih vzorcev, obvlada zavedanje in učenje, torej se vsak na forum pride nekaj naučit, zavedat, spoznat predvsem pa naredit in ko to uspe oz naredi gre naprej, prej ne gre, tako to je so to code od napak DA foruma, ki je bil najboljši ampak se je sesul, ker ni bil odprt, pol je bil naš boljši ampak naš se ni sesul, naš forum sedaj malce zbira vtise, da se na novo definira in postane zrelejši odrasel in da poseže na višji oz širši družbeni nivo.
glede ljudi in pisanja sem rekel že prej kako je, forum ti pokaže codo v kateri si, celo več, da ti odgovor kaj je prav, da narediš, je izredno hiter in res deluje v smeri da se naučiš in urediš stvari, to je popravljena NE coda urejanje energij, da ščiti odprtost in omogoča zavedanje, bolje rečeno nič novega, ampak uporabno tega ponavadi ne sprejmemo takoj, pol pa včasih trpi zaradi stvari, ki jih razčiščujemo in spoznavamo cela okolica.
bom rekel eni pridejo na forum velik razčistili, sami s sabo, forum in ljudje jim pomagajo, pri tem na forumu smo predvsem fantje naredili velik takih situacij in velik smo obremenili okolje, je blo to neko zrelostno dokazovanje, prehod v moškost, v enakopraven položaj v družbi pomoje da ja, ker punce so veliko manj obremenjevale forum oz bom celo rekel predvsem da mu dajejo ljubezen. Zdej sem se spomnil
spoštovanje , moram dodat v sistemske code, to bo to, kot pri naravi, kot pri kosilu, ko greš ven z avtom sploh ne spoštuješ okolja gozdov, dreves, rastin in živali, samo cilj ti je priti čim hitreje kamor želiš, enak s hrano, poješ, ne da bi se zavedal, da si jedel, kaj šele da bi spoštoval kaj, no to je to, stvari pol na trenutke trpijo, eni padajo v globje vzorce code sistema krogov, ki jih učijo na vedno težjih primerih in je jeba. Forum se je zadnjič očistil pol se je umaknil, ker je bil čas, dovoli da se stvari naredijo po nedelovanju in potem na podlagi spoznanj naredi okolje za novo delovanje. cikl pač.
zdej kako to uredit, da bomo vsi pisali boljše poste in si delili znanje, predvsem kot ste napisali, imejte v zavesti in srcu, kaj jaz lahko dobrega naredim za ljudi, ne za forum teh, ki boste za forum delal ni velik(tisti boste delal z mano in gapetom) razmišljajte o ljudeh, o sebi o tem kaj lahko naredimo skupaj, kakšni so vaši cilji, kaj če stvari uidejo iz dobre pozitivne smeri, kaj takrat. Je na mestu vprašanje ali rabimo več ozaveščenih ljudi, ki bodo znali reči dejmo se usest in umirit za trenutek pogledat iz več zornih kotov in skupaj jit naprej, saj smo z namenom prišli skupaj, ko to dojameš se vse razplete v dobro vseh.
Ali rabimo več takšnjih ljudi ki bodo zanli ustavite te ki s sprehajo po zelenicah in uničujejo rože, ali pa bomo res z ograjo ogradili vse lepe vrtove? Je možno, da naredimo okolje kjer bodo vsi, ki bodo prišli gor takoj ozaveščeni in spoštovali stvari? tudi čez čas! Odgovor je DA.
glede okolja pa je takole, gape se mora odločit, kaj želi je sicer v pomembno spisal, ampak nekak ni naredil oz nismo naredili, je med anarhijo in odprtostjo, to ga jaha dolg časa, mene jaha drugo, da ne upedenam stvari kar sem rekel, sem jih velik dost čakam druge, da se izjasnejo, na žalost oz na srečo(prej to) pa imam materializacijske sposobnosti v nasprotju s snovalskimi močno omejene saj bi drugače ta forum verjetno že bil popolnoma drugačen, verjetno bi vsaj smeti pospravil iz zelenice in posadil kakšno rožico sem ter tja.
najbolj pa naju jaha ta nedefiniranost začetka kaj je os II, tega se zavedava, vsaj jaz in iz tod izhaja večji del delovanja in ustvarjanja na forumu.
Sej pravim to, da ustvarimo neko res dobro okolje za večje št ljudi bo treba dopolnit obstoječe, ni blo mišljen za tolk stvari, gape me je opozoril pa sem spregledal..., sploh da bo to okolje opominjalo tako admine kot ostale, ki so ravno tako admini le, da se tega še ne zavedajo

čeprav ravno zato forum ima nek poseben naključni pravljični pridih saj ti ki pridejo prinesejo nekaj novega vanj.
Forum je bil bazen energije in ljubezni kot pravi devi dokler časa se niso pojavile prve resnejše in rutinirane stvari ob katerih se kali ljubezen in le te preizkušnje nas naredijo boljše ljudi in ustvarijo globoko ter tisto pravo brezpogojno ljubezen.
da postane res pravi bazen in izvir ljubezni.
4. naloga foruma je, da dopolni naše znanje in omogoča, da ga delimo naprej res z dobrimi nameni in s tem da skupaj dodamo še več stvari, je tudi v veliki meri izpolnjena saj smo tisti, ki smo hoteli znanje izpolnit to v veliki meri naredili, oz smo to preselili na pozitivke in v realnost, saj v realnosti kot vidim deluje že nekaj skupin iz tega foruma sonce, luka, ustanavlaj se GenM in še kaj se bo našlo predvsem v sodelovanju s skupinami iz drugega okolja, kot je to primer sončna osebnost.
tako je to da so naše stvari, vizije večinoma urejene in smo v trenutnem zavetju.
5. sedaj pride najpomembnejše, kot sem že rekel smo večino idej uresničili, uredili, ustvarili, to je bil čas skupnih akcij prijateljstva, raziskovanja, druženja za idejo, zdej je tako da je to treba živet, in tudi to živimo, je pa prav da se pojavlja vprašanje točno v tem trenutku kaj naprej in kaj smo naredili narobe.
Poti so prisotne v nas, vizija tudi, slika postaja jasnejša, stvari gradimo dalje.
Sedaj je treba stvari malce zrelejše dodelat, malce poštimat, malce bolj uredit v smislu resnosti, delovanja, stabilnosti.
kot snovalec vem, da gredo stvari od odprtosti k stabilnosti in nazaj tako nekako se vrtijo to je tipičen graf ki ga menegerji furajo, vzpon(2 meseca) padec(3 tedne), počasen vzpon(eno do dve leti) par nihajev(zrelo pretrest stvari - tu smo) in vstrajno počasno delovanje nato zaključek. to je proces vse se začne vse se konča.
pred nami je dolga pot, za nami uspeha in radosti polna, ustvarili smo veliko, dali smo veliko nekateri od nas smo svoje dosedanje delo dobro opravili, sedaj je čas da pridejo tudi ostali ki bodo to znali dopolniti, voditi, dati novo obliko in omogočiti še več ljudem te dobre stvari.
potem bomo šli naprej, oz nekateri smo že tam in pripravljamo stvari da ostali pridejo, tako kot so bili tam tisti, ki so stvari pripravili za nas. Hvala jim.
sej veste vsi ki to berete točno kaj je vaša naloga pot kaj boste naredili, pa ne glede na to ali z nami ali sami.
to je to naredili boste, lahko pa ustvarjamo iz ljubezni.