sinjeoka wrote on 11.05.2004 at 07:56:03:s e x o srce ...
jaz sicer znam kuhat ... toda moj življenjski cilj ni biti gospodinja in mati neodraslemu maminemu sinkotu like you ... sem raje sama in si otroka naročim "v katalogu" ... je bolj ziher da dobim v paketu samo enega dojenčka ...
taki kot si ti boste od tod do večnosti igrali rokomet s svojim prijateljčkom (ti temu rečeš onaniranje

), ženska vašega življenja pa bo vaša mamica, ki z vami tut ne bo sexala ... to je zate namreč prfect life

woman like your mother
who behaves like your mother
cooks like your mother
and doesn't crappity smack you
there is only one small mistake ...
she is your mother
Sinejokica, laganje samemu sebi je dvojna prevara. Ti se raje poslužuješ tvojih obrambnih mehanizmov, predvsem racionalizacije, rekoč: ah, kaj bom z moškim, saj ga itak ne rabim, moški so barabe, kaj mi bodo.... To je laž v laži, vsak hrepeni po neki čustveni toplini in opori, ki jo lahko najbolje udejanji s partnerjem, da zaživi polno, da dobiva in daje ljubezen.....
Ne zanikati in tajiti dela v sebi, kot to počnejo nekatere zadrte feministke, to si samo škoduješ in krhaš svoje duševno zdravje. Nikakor ne moreš preslišati klica narave, ki te vabi in kliče, ki hrepeni po moški ljubezenski seksualnosti in čustveni toplini, to je v tvojih genih, tako si sprogramirana. Da se ne boš sama kaznovala, če se boš delala še naprej gluho s samozanikanjem, to se ti lahko grobo maščuje, predvsem v počutju; lahko npr. postaneš zadirčna, nesrečna s svojim življenjem, cinična, muhasta, tečna, ljudomrzniška, depresivna...
Nekatere od zgoraj naštetih simptomov od zgoraj se mi zdi, da so že prišli do svojega izraza pri tebi. Škoda, da nisi tu z naših krajev, bi jaz prišel, da bi te malo pobožal in potolažil, potrepljal po ramenih, tudi požgečkal, če bi ti pasalo, ti pa bi nama skuhala prijetno kosilo, kot moja mama, ha, ha,.., ah lažem, babica dobro kuha. Sedaj pa bo moral to nalogo opraviti namesto mene nekdo drug, le glej, da bo vešč v svoji stroki, kot jaz, jaz imam tahko mehke blazince na rokah, pa tako nežno božam, to znajo le redki, kaka škoda, da ne morem jaz priti. Pa ne zaklepaj več v svojo kamrico, malo se obleči izzivalno, mini krilca in tako, pa bo.... Jaz verjame v tbe, čeorav me ves čas samo pikaš in dražiš, celo posmehuješ se iz enega pametnega.....