titud wrote on 07.05.2004 at 12:05:47:Exo, navad se prosm napisat, kaj ne zastopiš al pa napiš, kako kakšno svtar, ki jo napišem, ti zastopiš. Nč hudga, če se ne zastopva, saj ni mus, da sem zato glup jest al pa se bo razkrila tvoja neumnost. Pa tud če se razkrije eno al drugo, je še zmerom boljš za oba, da se, kot pa da se ne. Iskrenost se ne meri po pametnosti ali neumnosti, razumljivosti ali nerazumljivosti, pravilnosti ali napačnosti... Iskrenost se održa po neoziranju na posledice izrečenega (kar pa ne pomen tud obratno, da je neoziranje na posledice izrečenega že iskrenost

).
Oprosti, ampak ne vem, zakaj ne pišeš bolj na easy, saj nismo na združenju filozofskega kolegija, da bi ljudi
imponirali, češ to je napisano strokovno, nihče nima, da kaj pakla ali zraven reče. Tako nenaravno pišeš, da te ljudje nič ne zastopijo, same neke predpostavke, teorije, indikacije, pitaj boga od kod vse prepisano ali prebrano, pa potem vkup izpade tako, da na koncu ne veš, kaj si hotel povedati, nekako brez bistva. Povej mi enega forumaša, da te je zastopil, kaj si prejle napisal? Da bi rekel, aha, zaštekal sem bistvo, kar je hotel Titud povedati, noben...