Angel
5

The Voice of an Angel
Kranj
Ma ne no! Kdo koga reklamira? Se tko bere? Načeloma mi je čisto vseeno, kaj kdo piše in kako razmišlja, jaz osebno ne želim nikogar spreminjat, daleč od tega. Spremenim edino lahko svoj odnos do njega, za reklamne spote pa lih nisem, pol bi šla med druge dizajnerje. nas same naredijo naša čustva in naše razmišljanje, izoblikuje nas naš razum, čustvena različnost in pa barvni spekter našega čustvovanja, ki je različen, enkraten in neponovljiv. Tud ne morem nobenga prisilit, da bi tko razmišljal kakor jaz, še manj pa, da bi tako čutil. Pisat po naročilu ne znam, bi blo mogoče fino, ampak ne gre. Torej? V bistvu sem ravno v soboto zapadla v neko nevtralno debato, resnično smo debatiral ravno na temo človeške različnosti in vse do jutra niso pršli dalj, kot do spoznaja, da je v bistu fino biti človek, samosvoj in konzumirat druge na samo svoj način. Mnenja se vedno krešejo, prav je tako, ker JAZ nisem TI, pa mislim, da si tud ne bi želela nikoli biti. Sem samo jaz, samosvoja, s svojimi čustvi in mislimi, svojo logiko in če že lih hočeš, tudi, če bi mojo levo in tvojo desno možgansko polovico probal na nek način združit- bi ne mogla BIT ENO. Kako lahko potem pričakuješ, da bom po tvojem kalupu razmišljala in čutila, pa še pisala tko, k je tebi povšeči. SE NE DA. In, da se vnem na debato. Mamo vsi probleme zarad nerešenih zagonet v lajfu.
WE HAVE PROBLEMS WITH ISSUES - VSi šlepamo za seboj tiste travme iz otroštva, napačno vzgojo, ene kompekse, pa v biti se vedno vse zlije v celoto tegale lajfa. Ne bomo odkrili nobene čarobne formule, tud sveta in ljudi spremenit ne mormo, lahko pa nekaj naredimi na sebi. Najdemo smisel našega človeška življenja, najdemo dobroto in izkoristimo vsaj uni ostanek 90% našega lajfa, če nam je že ravno dano, da živimo samo delno.
Ne vem, če si prebral, ko sem pisala ravno na to temo. Če so znanstveNo dognali, da izkoriščam samo del svojih možganskih Zmožnosti, če izkusim samo deset procentov svojih sposobnosti, pojem samo desetino vsega dobrega na svetu, slišim samo desetino prekrasne glasbe in občutim samo desetino vseh ljubezni na svetu, vidim samo desetino vseh lepih stvari...pol v biti NE JAZ PA NE TI ne bova nikoli popolno živela...Razumeš? Ni druge poti. Si al pa nisi trenutno pri stvari, lahko drkaš na testaturo, pa mogoče ljudje ne bodo niti v sanjah mogli vsega dognat. na koncu koncev zakaj pa bi?
We have problem With... lp Angel
|