Quote:Ne vem, sinjeoka, kje vidiš negativizem in mene, ki se gor obešam. Če me nekaj zmoti, ko preletavam od kogarkoli post, se včasih javim in tud povem, kaj mislim - vse to je zarad strasti do ozaveščanja. A nismo zato na forumu? Verjamem pa ti, da je zoprno, če se ti zdi, da se skoz nekaj obešam nekaj nate. All you have to do is say and I won't do it again. Poskušam pač nekako stvari naokol obrniti, pretresti in videt, kaj ostane v upanju, da bi tud drugi uvidli, kako relativno je vse. Žal mi je, da se malo težje izrazim ali sploh ne, ko me gane lepota in ljubezen. Pozitivizma in negativizma pa ne razumem pravzaprav.
Debate, predvsem tvoje, kar redno spremljam tule na forumu... in so zlo po principu...
... bom ilustrirala s tem...
na nekem splošnem žuru v diskaču, ga je fant od moje prijateljice krepko sračkal z neko dečvo... in glede na to, da sva bili prijateljici, sem se čutila dolžna, da ji povem, da ga njen dragi sračka. Meni osebno bi bilo bolj všeč, da mi prijateljica o čem takem pove, kot pa da molči... bi kasirala full zamero. Pa me je punca napadla in me obtožila ljubosumja ???
Jebi ga... it happens
Kar se projekcije tiče, jo vidim samo v zavisti... Recimo, čist babja finta... ko se punce spravijo na kakšno bejbo z dobrimi nogami v miniju, pa je pol slišat, da je neokusno, radodajsko oblečena ... to je zame projekcija ... ama ne v smislu kot ga ti tule prodajaš, amapak v smislu wannabe = beri - jaz bi tut (ne pa jaz SEM tudi)
To je pač zlo človeško; ko/če nekdo izstopa v nečem kar ljudem zbuja zavist lahko človek naredi 2 svari:
1) se potrudi in popravi sebe ... recimo shujša in nabilda noge, da lepo paše mini gor

2) ali pa gre po liniji najmanjšega odpora in udari negativni marketing ... po domače ... zadevo skurca
le ta zadnji način je najbolj razširjen, ker od človeka terja bistveno manj napora, truda, energije ...
Negativizem, ... česar baje ne razumeš...
bom na easy povedala ... Lahko si narediš malo view your posts ...
Kadarkoli se obesiš na projekcijo in videnja svojih napak v drugih ... kritiziraš predvsem to, da vidimo napake v drugih ... nisem pa recimo zaseldila, da bi kdaj projekcijo omenila v pozitivnem smislu ... ko bi nekdo kaj pohvalil, skomplimental ....
... tko da je tole projeciranje bolj tvoje sredstvo napadanja drugih .... polagaš jim/nam besede in pripisuješ lastnosti, ki jih nimamo...
recimo... v poklicnem življenju mi grejo na kurac ljudje, ki samo gobezdajo kaj bodo naredili, ko pa je treba pokazat rezultate je pa uzela jih magla ... seveda se čudežno pojavijo, ko je treba kaj talat...
Ama ... slabi delovni rezulatati nikakor niso moja "kvaliteta" ... tko, da se tuki zihr nikamor ne projeciram