minimal wrote on 06.03.2004 at 22:09:32:Prisel je cas nihilizma,.... Vsi vi verni ste imeli nekaj tisocletij na voljo in ste se izskazali za skranjo netolerantne, polne predsokov in omejene ljudi. Bile so in so vojne zaradi vere, zaradi bedastih razlik v enakih filozofijah,... Cisto ste zgresili pomen vere, ki nas (naj bi) ucila delovato dobro in SPREJEMATI druge (sovrazniku nastavi drugo lice in to,... kako lepo).
Na zalost ste cisto unicili zgodovino in jo pobarvali rdece (rdeca kot kri).
Nove generacije smo spoznale, da je vse skupaj en velik joke. Da ni vazno, kaj druge mislijo, vazno je samo kar ti sam mislis, delas,... Delaj v skladu s samim sabo, bodi iskren do sebe in nikomur ne bos hotel nic zalega, vsem samo dobro, sprejemal bos vse poglede na zivljenje in srecen bos, v kolikor bodo tudi drugi okoli tebe,... To je posledica evolucije, posledica nihilizma,... Posledica "onkraj dobrega in zla", onkraj vseh dipolnih sistemov, posledica smrti boga (beri simbolno kot morala),...
Jaz ljubim vse ljudi, ce so verni ali ne,... vazno je, da so srecni in da ne delujejo negativno, netolerantno na druge,...
Comments?
Minimal, moj comment - mal prehitro sklepaš!
Preber se še enkrat, pa boš mogoče uvidu, da iz tvojih tipkanj leti zmeda. Ti bom pokazu tvojo nedoslednost:
Quote: Vsi vi verni ....
kdo vsi verni, poznaš vse vernike iskrene - neiskrene, se mal motiš, oziroma SODIŠ, brez podlage! Ne meči vseh vernikov v isti koš!
Quote:Nove generacije smo spoznale...
Kdo so to nove generacije, med katere se tvoja minimalnost prišteva... letnik 2000, letnik 1950, letnik 1900, ... spet posploševanje.
Quote:Jaz ljubim vse ljudi, ce so verni ali ne,... vazno je, da so srecni in da ne delujejo negativno, netolerantno na druge,...
NE, mislim, oz. skorajda vem, da jih ne ljubiš, to si ti misliš, da jih. Se trudiš to 100% ozavestit. Če bi ljubil vse ljudi, bi jasno napisal:
JAZ LJUBIM VSE LJUDIkarkoli več je čisto nepotrebno, in samo kaže, da imamo še kaj za poštimat!
Edi
P.S. Kar se pa tiče, kako mnenje ima kdo tu od nas, pa je dovolj da klikneš na njegovo ime in rečeš - Show all posts in pazljivo bereš od nekoč do danes...