DOMINKO
1

I love YaBB 1G - SP1!
|
DEVI ! Lep je občutek ko se te nekdo spomni in pomisli nate kako je s tabo, zelo sem bil vesel tvojega pozdrava. Sem šel malo brat sporočila v zvezi z mojo zgodbo. Napisala si mi "Tudi ko boš šel na svoje, ti bo še težko, ker pot je dolga, ....... " - kako si imela prav. Jaz sem mislil, ko se bom preselil bo vse O. K., nič več napadov in podobnega ... Če bi rekel, da je zdaj vse dobro bi se zlagal. Seveda nisem še čisto uredu, vendar je pa veliko bolje in z vsakim dnem boljše, le če bom delal na sebi. Včasih še pride tesnoba, vendar se mi zdi, da jo res čedalje bolj obvladujem. Težko se sprostim, težko sem sproščen, moram se truditi, da sem sproščen, ni še prišel tisti preblisk v meni, ko bi se mi vse odprlo..... saj razumeše a ne. Vendar bo ščasoma....... Včasih občutim osamljenost ........ Ko sem še enkrat prebral tvoja in druga sporočila, je bil v meni tako lep, topel občutek, ko vidiš, da ti ljudje, ki jih sploh ne poznaš želijo vse najboljše in te podpirajo .....
ČE PA ODMISLIM OBČASNO TESNOBO, PA LAHKO REČEM DA SEM KAR UREDU V PRIMERJAVI Z OBDOBJEM, KO SEM ZAČEL PISATI ... Začel sem čedalje bolj ceniti to kar sem naredil in pa tudi ceniti sebe, res !!!!
Lep pozdrav vsem ! DOMINKO
|