dominko
Guest
|
Živjo. Ja, velliko sem delal na sebi, da bi premagal to mojo tesnobo, ki me tako muči. Pa saj je včasih vse uredu in že mislim, da sploh ni več prisotna tesnoba, potem pa kar pride naenkrat in vse uniči, vse moje načrte za tisti dan, , ne morem nič, takrat grem najraje v posteljo in poslušam kakšno pomirjujočo glasbo ... Takrat je tak čuden občutek, občutek nemoči, strahu, utesnjenosti ...., da so vsi proti meni, da me nima nhče rad in podobno ....... Če se borim proti njej in ji ne podlžem in sem močan in grem naprej kljub njeni veliki premoči JE VSE O. K. - samo to je tako težko delati, jo premagovati, iti čez njo, včasih mi to uspeva, vendar porabim toliko dtruda in moči za tako premagovanje, morda bo sčasoma to lažje, kaj pa vem.. Včasih sploh ne vem zakaj se mi to dogaja , saj kakšnih groznih dogodkov v preteklosti nisem imel, razen tega , da so me starši bolj zadrževali doma, in preprečili pohajkovanja zunaj, dolgo nisem hodil ven na žurke, šele potem v s proti koncu srednje šolele sem bil na tovrstnih zabavah malo bolj sproščemn , nesamozavesten sem bil, zdaj dobivam malo več samoozavsti. Veliko se ukvarjam z osebno rastjo , obiskujem delavcnice, sodeljujem v otroških delavnicah, rolam, fitnes, druženje, branje , ustvarjanje iz gline, barvanje, sprejemanje sebe takšnega kot sem, in ne ustvarjanje nekih namišljenih iluzij (to zadnje je malce težje ......) Edino, kar me še malo bega in skrbi, je moja želja po ljubezni , po izkazovanju ljubezni nekomu in po sprejemnaju le te. Pa saj razumem ko mi pravite ali pravijo, da moram biti najprej s sabo zadovoljen potem bo ljubezen sam prišla - ne vem no ampak zgleda , da je želja tako močna , da ne morem čakati, ali pa mogoče še nisem vse s sabo r azčistil - enostavno ne vem - je pa res , da včasih ali pogosto (še vedno ) nisem čisto sproščen in ne deljuem navzven sproščeno, spontano, to pa verjetno zaradi mojih pogostih tesnobnih občutkov, napadov. Pa še nekaj, mislim da sem začel čutiti veliko potrebo bo seksu , verjetno ste prebrali v mojem prvem sporočilu, da kakšnih velikih izkušenj nimam v spolnosti. V novem stanovanju se še navajam, zdaj ob tej spremembi je spet prisotna tesnoba in veliko jo je , ampak grem preko nje, samo včasih me ona premaga,
Tako, se bom še kaj oglasil, ker mi vaša mnenja, odgovori veliko pomagajo ne glede na to, kakši so (dobri ali slabii) , vi samo pišite. Včasih se čudim, kako sem sploh mogel iti čez vse to. Hočem pa reči, da imam še vedno občutek tesnobe, pa kako mi bo šlo naprej, pa kaj če se mi kaj naredi, pa strahovi, pa panika in podobno , to ne vem kako bom rešil - upam pa in verjamem , da bom nekoč normalno zaživel......
DOMINKO
Vse lepo vam želim,
|