ixtlan:
Quote: kdo pa si?
sluga Boga
ixtlan:
Quote: lej, če gremo v šamanizem... se procesu spoznavanja "kdo si" reče, da greš skozi "dark night of the soul". izzvati moraš vsa prepričanja, ki jih imaš, preveriti ali so res pravilna ali so v skladu s tabo. greš skozi svojo senco. nujno greš tudi skozi norost. nadzorovano norost sicer. počneš stvari, ki niso v skladu s kolektivnimi prepričanji. preverjaš, raziskuješ. gnoza, bi rekla arelena. s tem, da če se lotiš tega temeljito, moraš nujno skozi svojo senco. sicer pa je proces zadeva šeste čakre. v bistvu s šesto čakro preverjaš vse nižje. tudi z drugo greš skozi prvo, s tretjo skozi prvi dve itd. šesta in sedma delata v timu. v osmi pa je opredeljena naša povezava do arhetipov, naše poslanstvo. potem sta še deveta in deseta...
lahko se Mu predas zdaj, lahko se mu predaš kasneje, ko boš porihtal vse čakre, ampak v končni fazi se Mu boš za Njegovo zadovoljstvo in svojo večno dobrobit moral predati
ixtlan:
Quote:mind:
aja, če ni očitno, hočem povedati, da se ni smiselno omejiti na eno religijo... religije nam dajo besedni zaklad in simboliko, ki jo potem uporabiš za tolmačenje osebnega izkustva... to sem ti že napisal pa si verjetno spregledal, ko si razmišljal, da napadam tvoj pogled na svet. ne ne napadam ga, niti ni moja stvar. niti ne branim svojega. lahko ga prežvečiš in izpljuneš, po želji. če bom po tem za kakšno spoznanje bogatejši, bom samo vesel
moj namen je zgolj čimvečja jasnost kar jo lahko zagotovim sogovorniku

jaz nikjer ne vidim nobenega napada, ti pač poveš svoj pogled, jaz pa svojega