Zdej se zelo bojim, da bom kmalu ugledal thread:
Odziv na: Odziv na klevete
Opažam, da niti na klevete Andresa ne reagirate, niti na odziv na klevete....

Dost heca!
---------------
Praviš:
Quote: Ko razmišljam o tistih, ki se vam ni zdelo vredno odzvati, se sprašujem...
iz tega bi reku, da bi rada našla nekaj kolektivnega. Da se obvezno vsakega threada udeležim.
Ok, boš rekla, takih ki so žaljivi.
Pošteno povedano, se mi ne da. Tok je enih obsojanj sem in tja, da vsem sledit je res težko. Še pred tednom dni, sem se spopadal s KR_EDNOVIMI replikami, tko da na vsako klevetanje pa nimam več časa hodit.
Podobno sem že razložu, na debati o pijancu. Kjer nikakor niste hotl poštekat, da če strežeš pijancu, lahko pričakuješ pijano (ne-predvidljivo) obnašanje.
Enako velja tukaj, ko nekoga spoznam, kaj hitro moje oči, začno le skenirati besede ki jih bruha, če se mi zdi da ga je le driska.
V primeru Andres, sem konkretno vedel, da bo Andres prej ali slej odreagiral. Tok ga pa že poznam.
In prej kaj pisati, se mi je pa sploh zdelo brez-smisla.
Dragi moji, kakorkoli obrnete, poseganje vnaprej res nima smisla, ker nikoli ne veš kje te čaka presenečenje.
Zanima me, kako lepo bi se nasmejali, če bi Andres vse napisano potrdil in vas branitelje nahrulil da ga ne poznate. Zgolj teorija, za širjenje umske dinamike, pa zabavno opravilo.
Tistega, o tem kar vidim v drugemu, da je v meni, pa sploh nisem nič bral.
Rajš bi vidu, da take zadeve ne grejejo naših soban, in da se naše debate, delovanje obrne v drugo smer, v konstruktivne predloge, kaj ob takih primerih nardit, kako najbolj pozitivno odreagirat, tko se pa le nadaljuje večni krog obsojanja, obrambe, obsojanja, obrambe, obsojanja ....
se vid da je sonca bolj malo
Edi
P.S. Madonca tri kisle banane, medtem ko sem to tipkov je zalaufalo