Eva
5 p

Kranj
en_bk wrote on 22.12.2003 at 16:47:06:Eva pravi, da ko je jezna na svojega fanta, moža...ga objame, namesto da bi se jezila nanj, ker ga ima rada in tko in drgač. Toda...ali je potem filing taprav res...iskren res? Ali ni to zamolčanje, potlačitev, pometanje pod tepih...mislim...jeze, al pa bolečine, al pa žalosti, prizadetosti..sploh enih čustev, ki se nalimajo na ljubezen in jo tlačijo, otopijo, razkrojijo, dokler niso izražena? A ne bi bil ta objem jako bolj izraz ljubezni, če bi mu rekla kao "posluš ti miško /mož, fant, ljubi..../, jezna sem nate, ker si...., in me boli, ker..., žal mi je, da....,ker te ljubim...in si želim...pol bi ga pa objela? A mal bluzim?  Se mi zdi, da je ljubezen do nekoga...in s tem tudi do sebe..hm...neiskrena?, potlačena?, v fazi umiranja /vsaj strasti, hrepenenja, iskric, živosti, vznesenosti/?...če je obremenjena z neizraženostjo jeze, razočaranja, zamere, bolečine, prizadetosti... Se mi zdi... lej, sej ne delam tega vedno.. delam to, kadar sem že tolk v zavedanju, kaj se z mano dogaja če sm nakurjena, nakurim.. ampak prec ko vidim, kaj se v meni dogaja, vidim, da sem nakurjena zarad nesmisla in takrat se mu lahko začnem smejat, že zato, ker on mene že gleda tko, kot da bi me za šalo testiral.. in včasih sem tolk jezna, da me to samo še bolj nakuri, pač tolk slepo jezna, včasih sem bolj v zavedanju.. včasih začutim, da bi ga zdele lahko ignorirala k ščurka, za tako ego izjavo, ampak mi prec v momentu pride na misel, kolk ga mam rada, pa da je to vse brezveze in vseen -> vseeno in ga objamem, in hočem rečt to, da je ta objem iskren, da prec notr padem v naklonjenost do njega, njegovih laskov pa tega da je sweet kokr vedno skriva, da je  sam ne mu povedat, da sm jest to povedala mi lih teži, zakaj mu ne pustim brat paapaa
|