Quote:Dokler nisi v necem pod prisilo, lahko vse skupaj jemljes kot komedijo, tragedijo, burko, dramo, farsdo, cisto tvoja izbira. Ce zaradi kakrsnegakoli razloga ne mores izstopit iz okvira, potem pa ...
To pa ni ustrahovanje, to je mascevanje. Ustrahovanje bi bilo, ce bi plesal, kot bi doticna gospodicna zvizgala, ker bi se sicer razvedelo, da si v vseh pogledih zasluzi svoje ime.
Velikost spolnih organov je v glavnem stvar, ki se jo grejo v glavnem tipi med sabo. Menda si pri nekaterih vrstah opic samci v druzbi med seboj celo kazejo zobe in pa erektirane penise in si tudi na ta nacin dolocajo druzbeni polozaj. Drugje stejejo podrte studentke. Skratka, ce so za to zvedele samo vse kolegice, mascevanje niti ni bilo pretirano uspesno. Sele ko bi to vedeli vsi njegovi kolegi, bi zadeva morda uspela.
bp
Torej tako...pust je hec ..samo je pa res, da šele pusta maske v resnici padejo...a bi ti res enako od- reagiral, če bi te bejba zašlatala kakšen drug dan, sigurno bi bila tvoja reakcija drugačna..(jaz na primer si želim biti za vsaj en dan moški, da vidim kako je v vaši koži

- samo meni tudi pust ne pomaga

)
kar se tiče ustrahovanja...sem imela v glavi malo drugačno situacijo...s tisto bejbo, ki je dala ven "dolžino Malija" si noben od tiste četice ni drznil kakšnih dvoumnih šal zganjat...in ko sem rekla public je bilo zadosti public, da so vedeli tudi tipi...rezime vse zgodbe je bil v tem, da je Mali postal tarča zafrkancij in neumnih šal, ne pa ona.
In še nekaj...kakšen je moj standing point v tej zgodbi niti ni tako bistven...bistvo je moj odgovor na vprašanje...kaj imaš za zgubit s takim spolnim odnosom