To je možno. Ljudi, ki kradejo drugim energijo imenujemo vampirji. Je pa zadeva zelo praktično razložljiva.

V ekonomiji npr. se pod vplivom določene ponudbe in povpraševanja sčasom vzpostavi ravnovesje, poleg količine torej tudi t.i. ravnovesna cena, po kateri so ljudje voljni kupovat ta izdelek. Konkurenca pripelje do ravnovesja in ohranja sistem stabilen.
Čeprav nisem ekspert na področju fizike, menim, da naravni zakoni veljajo povsod, ne glede na področje, oz. kot bi rekel Balašević: "Principi su isti, sve su ostalo nijanse, ...".
Če ima nekdo več bioenergije (s tem ne mislim, da se tudi navzven kaže kot živahen karakter), it's only natural, da se bodo drugi (na nezavednem nivoju) napajali pri njem, da bi prišlo do ravnovesja (povprečja) nivoja pri obeh. Mogoče bi pa odgovor našli na področju magnetizma, ne vem.
Energijo ti lahko jemlje onesnažen zrak, npr. v zakajenem prostoru, bolj subtilnim že samo pogled na osebo, ki si ravnokar prižiga npr. Kim zelene.
Energijo ti lahko jemlje določena barva (frekvenca) glasu drugega (radio se da enostavno ugasnit).
Torej nismo vsi tuned in. Stoychi temu pravi ne/kompatibilnost.
Energijo si lahko sami odvajamo s tem, da dopustimo vztrajanje v razmerju v katerem sami deep down nismo iskreni. Zato druga oseba tega ne občuti, mislim to, da mi nismo iskreni, ker ona se počuti filled in & happy, njej nič ne manjka.
Mislim, če dobiš znake na fizičnem nivoju, da te nekaj stiska (in da bi raje šla sama ven kot z njim), a ni to very clear, da nekaj ni v redu. Bodimo pošteni, deep down, ti ga ne ljubiš več. Moti te vse kar naredi. Sama nisi person of integrity, zato ker pustiš other person to be deceived or misslead, imaš slabo vest.
Enako se mi je zgodilo v službi, kjer se je sodelavka napajala pri meni. V najinem razgovoru je bila ona govorec, jaz poslušalec. Ona se je vedno bolj razvnemala in postajala rdeča v obraz, jaz pa vedno bolj zelena.
Potem postaneš lahko tako utrujen, da se zaradi obrambnega mehanizma začneš tej osebi izogibati, in še huje, začneš se izogibati kar vseh ljudi, in lahko ti uspe, da se uspešno izoliraš od vsega sveta.
Mogoče zaradi tega pojava ženske pri istih letih zgledajo starejše od moških.
Torej, če čutiš, da ti partner krade energijo, to ni ljubezen. V ljubezni naj bi si energijo vzajemno podarjali. Dosti je drugih ljudi, ki ti jemljejo energijo, ko prideš domov, ali v objem, ali v varen pristan pač, pa moraš energijo sprejemati in dajati!