exorcist wrote on 20.10.2003 at 14:32:03:Ne vem, morda sem čuden, ampak jaz si ne morem predstavljati, da bi živel z nekom celo življenje, ker s tem, ko se smetana poje (kemija možganov), ostane le še prazen, polizan pladenj in spomini. Če odkrito priznam, nisem še nikoli bil zaljubljen, morda sem tudi zaradi tega nekoliko narcisoidno odklonilen (hladen) do določenih žensk. Ne vem, če bi sploh lahko rekel ženski magično besedo "LJUBIM TE", zato raje molčim, če vem, da to ne prihaja iz srca. Vse skup mi je še uganka, zato tudi sprašujem o tej visokoleteči ljubezni? Ne razumem je, ker se mi vse zdi "optična varka" hormonalnega sistema.
Zakaj bi bila besedna zveza "ljubim te" tolk magična? To je spet stvaritev nekogaršnjega uma. To je v bistvu eno priznanje, morda ti "izleti", je v bistvu nekaj, proti čemur kaj dost sploh ne moreš. Če te še ljubezen ni poklicala in takole spucala, da bi zmogel le še to spoznanje, da LJUBIŠ, pol še pač ni cajt

, al kaj. Ni nujno, da skozi drugo osebo (žensko) postaneš srce, morda jo moraš poiskat le v sebi. Ko boš pripravljen, verjemi, se bo skozi nekaj/nekoga tudi zate zmanifestiral(o,a).
With love...,