no js mam med drugim tut dobre izkusnje z drogami.. predvsem
je bil to zame korak do "sveta duhovnosti", ..
kar se tica pa dvige kvalitete zivljenja bi pa res dal po narekovaj, ker je tako sirok pojem:)
droga , kot je extasy , te zna dobro odpret...
naredi te brez ovir, najsrecnejsega na svetu,.. dobesedno mislis da si in dejansko si najbl srecen..
zakaj je to res,je verjetno zaradi fizincih ucinkov ane.. posledice so pa precudovite.. prvo je to da si ful odprt , si brez zapor, nic te ne omejuje, v vsaki situaciji vids samo dobro, .. ma enmu bi jurja dau, ce bi biu veseu tut on (ampk RES bi dal, ne kot "pretiravanje),.. ce ksnmu kej ni ql, mas blazne sposobnosti ga spravt v dobro voljo, in tako, dejansko misel postane tko mocno orodje v stanju zadetosti..
imas zelo mocno vizualizacijo.. zamizis, in lahko vidis tocno to kar hoces v vseh barvih odtenkih vse do potankosti,.. lahko se ti en "film" vrti iz podzavesti, in ga gledas, .. vse se ti zdi simpl enostavno lepo..
dejansko se mi je ze dogajal, da sm se z nekom razumel tut brez besed.. med pogovorom seveda.. kd doumel nekak oz cim je bla ksna tezava si takoj dojel kaj je mislu, se predn je povedu .. oz nevem kako nej recem.. kt da bi bla ksne telenevemkaj ..
predvsem pa odprtost in pa verjetno gre tudi za dajanje ljubezni.. pmoje si tako srecen, ker mas vse rad okoli sebe, vsem bi dau lupcka in jih objel.. .kot vsakega so tudi mene potegnile v svoj svet ..
ampak potem sm zgleda dojel sporocilo oz nevem kaj, enostavno mi ne pase se ga vec tok zadevat.. (konkretno rave partiji

)
kar ne pomeni da ne obiskujem vec,.. samo ne pomeni mi vec toliko da bi vsak teden recimo sel se zabavat..
zame so bila dobra izkusnja, ker sem dojel, kam moram pridet.. in tudi vem ,kaj me caka, (kaksni obcutki kot posledica "duhovnega razvoja")zdej to je malo utopicno da bi brez drog dosegel tocno ista obcutja (seveda kot posledica), da se pa pomoje pridet blizu.. samo pol se spet sprasujem a je lahko to sploh nek smisel..
ce itak se vse enkrat placa, torej tud k te spustijo droge si pol v "minusu", glih tok k si biu prej v "plusu"..
zdej nevem tocno ce je dalaj lama ta, ki pravi da je "fino" zivet cimbolj zmerno al nevem kako nej recem(ce si recimo predstavlate graf, da ne niha tok gor pa dol:)

.. ker itak
ce si enrkat srecen, se more to enkrat nehat pa it mau v minus, da pol res ves da si biu srecen.. skos srecen potem zal ne mores bit, k bi se navadu..
to me ful bega in me zanima kaj je "boljse" ( kot lahko reces da je bolse ce se ne prepiras tok)
tukaj gre za razlicne pojme.. zloraba drog oz uporaba..
seveda ni zdej tist.. cista uporaba, ker itak da se mau unicis ob "uporabi" , samo vsaka stvar ma neki slabga..
sej ful velik stvari ni zdravih, pa vseen pocnemo, .. sam droge so dobile posebno mesto zaradi zasvoljivosti ipd.
samo zgleda da nekateri morjo padet med droge v svojem lajfu da ga nadaljujejo, ker drugace tega nebi delali?
torej it nad folk z NE VZET DROGE - (v mojem primeru sicer extasy, kajti v primeru heroina, bi se morda tudi sam strinjal s tem, da ne vzet, in potem se sprasujem, a nisem potem isti kot oni, ki pravijo za vse droge ,da ne vzet? kaj iz tega sledi , hmm) je mau napacen nacin, mogoce sem jaz ravno zaradi tega probal, malo experimentacije, firbec.. sploh pa da predstavis samo slabo plat drog, kar gre za neke vrste manipulacijo.. al zavajanje.. sicer ne pravim da je "vzemi drogo" pravi nacin - absolutno ne.
dal bi se razpredat kako se stem ukvarjat..
slabih strani ne bom omenjal ker ze vse veste..