joj ste ga smešni...
Pa ravno sedej ko sem, hotu uredit stvari, ravno v tem trenutku matr vam, kolibri upam da breš.
Zadnjič sva se z gapetom dobila, sva mal od tega razpravljala in gape je reku kolibir ma potencial, tko kto smo ga mel mi, dej ji možnost in spremen odnos do nje kot si podprl že 1000 drugih in so drugi tebe.
hm sem reku pa sej ji dajem možnost, sam k ma tak nastop, da je nedojemljivo.
gape: a ma določen del prav?
A.: ma, določen del ma prav, tega nisem nikol zanikal, celo ponudu sem ji pomoč..
gape: pol ji to povej ne, da jo stalno tlačiš tam dol kjer ni treba.
A. sem ji povedu, imaš dobre ideje ampak pristop pa tak da se te bog usmil.
Sem ji tud reku. da naj spremeni pristop in kako naj ga.
gape: spremen odnos.
A. sem se že full potrudu, več kot to, da ji ponudim sodelovanje in znanje ne morem narest... kolk je ona naredila, da bi se približala?
gape: poskus...
A. poskus še ti...
evo poskusimo
Sem mel zadnjič priložnost opazovat kako so lovil tune jao mi, groza, groza, sploh jih ne bom več jedu pomoje...
sam ne mi zdej kolibri nalept miljo nekega texta iz vege infota, sej nismo vege info forum ok

Kaj naj rečem, evo maš potencial, smo tud na isti strani brega, vsi hočemo, da se trplenje živali zmanjša.
evo to je izhodišče...
ok, sam zdej kot sem reku zato prvič so potrebni tud razni pogoji ane...
Velik folka je vlagal v kmetije, velik denarja se je dal v stvari, velik dedov in vnukov je delal za to, kar čez noč ne bo šlo ane.
Bi se pa dal sej pravim na pameten način odpravit velik stavri in postopoma zmanjševat te zadeve, pa tud ljudje se počas spreminjajo in treba jim je ponujat drugačne stvari.
Bom reku kolibri in stojči enostrasnkost ni dobra, folk v afriki je lačen, tu pa mamo full vsega, kako bi se počutila, če bi jaz v vsak post kot odgovor nalepil neki od amestija kaj vse se dogaja tam in da kakšni smo mi ker mamo avto za 1.000.000 sit.
Mal spominja na fanatizem v stilu tega, da bi nekdo objavljal raziskave in mnenja od cigaret in zraven težil kolk smrdi za kadilci in kolk je škodlivo, bi se kadilci dobro počutili? ja sej itak vejo, ane?
ja kaj bi rekla na to..., evo isto smo rekl mi, sej vemo sam, dej bodi bl razumna.
ex je pretiravu, vmes je mu neki dobrih postov, sem upal, da bo zdržal, je na pravi poti, ma tudi potencial, se je že full dodelal tle, sam ga včasih zblod preglobok, ni treba veš..., včasih čist podreš kar si prej gradil... res ni ok niti en lepo veš...
kr eden, žal ni v igri za resno stvar, je dost sam kriv za to stanje, sej ostali tud, vsak ma svoj del tega...
stojčiju sme tud rekel... sam majko mu on je daleč od tam...
več sem pričakoval od njega, al ne znese al kaj?
Kakor koli evo dejmo začet iz skupnega brega, ene prav predlogov je takoj uresničlivih, eko in bio hrano se da spodbujat in s pravimi prstopi ljudi osveščat, 6. septembra se del naše skupine predstavi na eko prazniku, tržnici v lj,... se lahko tam dobimo, povejte uro?
Za začetek se vsaj to lahko spremeni, da se začne propagirat določen del tega načina življenja. Saj itak ga že, samo se da še več, če so ljudje.
V normalnem svetu pa jajca srečnih kur in mleko srečnih krav... to bi že velik spremenil za začetek, samo ne na radikalen način.
Začnimo počasi kolibri bi šlo, moj tel maš
Stopimo skupaj evo roke... vem, da nam bo uspelo...