Quote:O, končno se je oglasila naša Star12,
Si me pogrešal?

Tukaj sem.
Quote:zdej me sam zanima, taprava ali klonirana, kera že,

, mal heca.
Ni eno ne drugo.
Osebno- Simona!
Ena in edina Duša, ki verjame predvsem vase in spoznava vse kar ji je dano, predvsem TISTO, kar ima v Sebi SPOŠTOVANJE do vsega REALNEGA.ž
In tale Vera, se mi zdi COOL, veš ZAKAJ - predvsem, ker TE CENI TAKEGA KOT SI - Si kar si in To je BISTVO.
Teze so le teze - Lepo je, ko veš, predvsem čutiš da je HARMONIJA LJUBZENI tista, ki nas Združuje...

Malo resnosti...
Quote:Se pravi, ceniš vse kar čutiš po tvoji logiki, da naj bi bilo nekaj stvarno, in kaj je zate to nekaj stvarno ???
Kar čutim - ZASE...
V kar verjamem, da so že civilizacije pred menoj verjele in občutile...spoznavale...
Quote:Realijanci ??? Kristus ??? Buda ??? Hudiček ???
Menim, da ne greš v vero ZARADI NEKOGA, pač pa ZARADI SEBE. Tam kjer se najdeš... kar občutiš v sebi, da te na nekaj veže - tam SI.
Quote:in ustanoviti neko maškaro, ja, to že potem neki ni stvarno.Pa menda ja nisi tolk naivna, Simsi ???
???
NI človek tisti ki te POVLEČE " noter". Niti ne OCENUJEJEM po tem kar nekdo VIZUALNO daje - predvsem gledam S Srcem - v človekovo dušo.
Oblačilo NE NAREDI ČLOVEKA - Duša ga.
Tisto, kar je v njem in kar daje naprej...
Sporočila Ljubezni in harmonije in kakršnakoli že je - Čista in lepa je...
Veliko je še vsega, česar še nismo Odkrili glede verstev - bi bilo pa na moč lepo, ko bi se vse Združile - na tem sem prepričana, da dela VSE SVET.
Zaradi verstev se Ustvarjajo VOJNE...
Ko ena ne priznava tega, druga tega...
Menim, da bomo kmalu spoznali, da So Bistva v NAS in SE ZDRUŽILI...
No, nekaj časa bo še preteklo...
Quote:Pa lep pozdrav s palneta Zemlje od Krenga, potovanje končano
Srečna sem za tvoj PRISATNEK ...