gape
YaBB Administratorp

I love YaBB!
The Land of YaBB
|
ja ... prej sm pozabu bistveno stvar napisat ... če nič ne skrivaš, ti niti noben nič ne more ... edino orodje črnih proti tebi je to da neko tebi zadosti pomembno stvar, ki jo skrivaš privlečejo na dan, v bistvu ti zagrozijo da jo bodo privlekli na dan, če seveda že prej ne padeč na keš foro ... in iz tega je sledilo da ni kej skrivat, čist kej ... in slika je ena od skrivalnic in zato sm butnu gor direkt svojo sliko (sicer precej zamegljeno ... pa nič ne de, ta mi je bila všeč), je pa res da sem se že s tem da imam sajt in vse na njem zadost izpostavu, da kdor me hoče vidt kakšen sem, me lahko najde in si me ogleda ... ampak slika je bl tko simbol bla ... sibol tega da sem ZA resnico, pa naj bo kakršnakoli že ... dobro dovolj mene vem da hočeš dobro ... vsi se mormo to naučit ... skozi dvojnost ne moreš nikomur pomagat, niti sebi ... zato isto k sm zadnjič bruskotu reku isto gre teb ... tud men ... ne smemo ljudi spravljat v dvojnost - v slabe misli - spravljat jih je treba (in sebe) v enost in zato moraš bit v izražanju čim bliže enosti, čim bolj čistih misli moraš bit ko jih prenašaš v elektronsko obliko ... je pa nekako res ... zbidit se je treba in vesoljci in zemljani se moramo zbudit ... mislm dobr bi blo ... če bi kej blo dobr delat bi blo dobr se nameravat razsvetlit ... in pol k boš razsvetljen se boš lohka odloču al boš še naprej kle žveu al boš šu drugam - duša. do takrat nimaš izbire, ker si odločen da ostaneš kle, to poznaš, tega se nočeš odvezat ... pa se je treba odvezat ... če hočeš naprej, če hočeš kle ostat se niti nočeš odvezat ... to je bujenje ... da ti jasno rata da no to je bit brez smisla navezan, lahko uporabljaš, k je glih kle, ne smeš bit pa navezan ...
zdej spet una 'ne smeš', 'moraš' - to so trde besede ki direkt izzovejo nasprotovanje v človeku ... temne misli ... no gut! probi(mo) jih dojet kot budnico tistim ki spijo, če ne spimo, nas ne smejo motiti, saj vemo komu so namenjene.
mah ja ... tale vesoljci in zemljani koncept mi nekako ne gre v račun še vedno ... za vesoljce je v bistvu bolj nujno da se zbudijo, za zemljane ne tolk zlo, bl za vesoljce.
aha ... valjda ... zakaj sm to sploh začel pisat ... ANONIMNI NA FORUMU IN POTEM? torej gre se za dve identiteti, ki sta v človeku, jaz in višji jaz, in neskončno vzporednih vesolj. in če furaš dvojnost zanalašč, namerno, to ni tolk zlo fajn, ker si v dvojnosti, čene si pa v enosti, ko si en sam - gape npr - nekateri me še vedno kličejo po imenu, priimku ali celo starem nadimku, na osebni ni gapeta - jo niti nimam - ker sm gape - bojevnik uporanik. sodelavci me kličejo gape, prijatelji isto, starši isto ... vsi poznajo gapeta, spomnijo se gašperja, in miljon nadimkov ki jih je imel, ampak gape ne živi več gašperja - no ja mal že, mal morš, da lahko tukaj in zdaj preživiš, JAZ SEM gape
no ja DVOJNOST ni fajn ... tuki morte dat borutu prov in zbudit se je treba!
|