Valentinaa wrote on 18.06.2002 at 11:00:58:5. Aleša sem si po njegovi slikci predstavljala skoraj takega, kot je v resnici. Zmotila sem se samo v tem, ker sem po postih mislila, da je bolj zatežen tip. (Tud to je kompliment!)
A valentina tega mi pa nis nikol povedala, hm, bi verjetno čist drugač razmišljal, ko sva se srečala...
ja sem pa prav vesel, da nisem zatežen.
sej priznam sem bil včasih bl zabavn tle na forumu, sam pol kar težko ohraniš en tak stil, če se trudiš da ma forum eno obliko, pol kao včasih resno deluješ, no pa sej, sem še zmeri un sproščen aleš.
borut, ej kar brez skrbi, včasih napišem kaj, ko mam čas sicer je to lahko šele ko je že konec, sam tko je ne, da se vsega na enkrat napisat. se bom poskusu držat tega da bom bol ažurno pisal...
ne tega jemat kot, da sem teb pisu.
tako, da nc nis falil in nc ne odstopaš pa tu ostali ne, itak nas različnost bogati in če včasih preveč udrno napišem se pol takoj sprašujem kako boste to razumel, sam takrat se men zdi dobr, pol čez dva dni pa ni več tolk dobr.
se mi zdi da včasih kar mal resno izpade, tud tvoj tekst resno izpade, čeprav je moj bolj zabavne sorte, ker sem vedu da noben ne bo napisal naslova...
sem pa hotu rečt, da ne delam razlike med temi ki majo sliko gor in temi k jo nimajo. saj vem to ste že rekl...
glede delovanja itak vem, da vsak dela zase čist dost, je pa fino, da se dobr zastopmo pa, da strmimo zatem, da skupi ustavarimo okolje, kjer bomo vsi lahko sodeloval.
sam sem morda če grem sedaj brat prejšen tekst mogoče zveni v to smer, sam da je ton z drugega konteksta.
ane

sem se spet spomnu, da je dobro tle sproščeno pisat, osebno pa bolj elegantno modro.
se tud jaz stalno učim.