vidiš exo, takrat, ko je prišel Jezus in govoril množicam,
je v množici tudi nergal en ravno tak exo kot si ti:
Kaj nam bodo mojstri kaj nam bo Jezus?
Vidiš lahko je slediti mojstra, ko ga fizično ni več tu,
ker si ga lepo prilagajaš po svojem mišljenju in podobi,
druga stvar pa je ko si z živim učiteljem in ga moraš sprejeti takega kot on fizično je, če hočeš postati njegov učenec.
Jezus je bil v svojem času zelo visok človek in kar za nekaj glav višji od drugih ljudi in to ljudem takrat ni bilo všeč,
Prem Rawat pa je bolj majhen in okrogel, pa spet nekaterim to ni všeč.
Vedno je tako, da eni ljudje v mojstrih ne iščejo nič drugega kot samo njihove napake in kje se konča njihova pot?
Vemo kje se je končala pot Juda Iškarjota.
Glede religij in današnjega krščanstva ob katerega praviš da sem se nefer spotaknil pa še vedno trdim:
da imam prav in to mi mnogi ljudje pritrjujejo
celo iz krščanskih krogov.
Seveda niso krivi za to tisti duhovniki, ki so z iskrenimi nameni vstopili v bogoslužje, ampak je to podedovano iz preteklosti, cerkev sama pa danes nima moči, da bi tisto kar ve, da je narobe popravila.
Prem Rawat nikoli ni govoril proti katerikoli religiji,
ker nobena religija ni ovira,
da bi človek sprejel njegove tehnike Spoznanja sebe.
Tako kot ti, nekateri mislijo, da sam prepisujem od Prem Rawata,
Bog ne daj, d bi kaj takega počel, prepisujem pa iz svojega srca, kar mi po intuiciji oz navdihu pač pride.
Prem Rawat ne mara oponašalcev in papig, veliko raje ima dvomljivce, ki se sami hočejo prepričat na čem je stvar tega notranjega spoznanja sebe.
Prav imaš, ko praviš, da Prem Rawat ni ključ do svobode, ključ so njegove tehnike Spoznanja sebe,
ki ti lahko odprejo vrata tvojega srca.
Res je, da obstajajo ljudje, ki ne rabijo za to tehnik, ampak jaz nisem niti v Sloveniji, niti v Evropi videl niti enega samega človeka, ki bi bil tega sposoben.
Tudi to, kar si napisal, da živim neobremenjujoče je res, obveznosti pa vseeno imam in tudi otroke, vendar se ne obremenjujem z njimi, ker so mi v veselje.
Ja res niti Prem Rawat, niti jaz sam nikomur ne predpisujem kakšno življenje naj živi, naj ga vsak živi kakor želi in čimbolj srečno
in res so ljudje, ki se zelo dobro zavedajo svojega poslanstva in so v njem zelo srečni.
Moje poslanstvo je, da skušam ozaveščati ljudi, naj se znotraj sebe prebudijo in zaživijo iz svojega srca s polno žlico, kot praviš ti in to mi še kar dobro uspeva.
In kakšno je tvoje poslanstvo ljubi exo?
in btw: poanta ni v tem ali ljudje rabijo Prem Rawata in njegovo darilo spoznanja sebe?
poanta je v tem ali ti rabiš darilo spoznanja sebe?
in če rečeš, da ne, kako pa to lahko veš,
če pa sploh ne veš kaj je to?