Po zadnjem 56. postu na temo MOŠKIH GAT me preveva nek čuden optimizem (ja ja vem na kaj namigujete..). Ni kej, če bi mi bilo dolgčas, bi si dala vse poste s slikicami in to stisnit in na steno prilimat. Morda bom to celo naredila.
Opazila sem, da nekateri člani foruma kljub vsemu niso uspeli odpret vrata, predala svoje omare, kjer hranijo zalogo gat in štumfov. Med njimi celo člani žirije Tekmovanja za naše deklice, ki so takorekoč "rokovali" s štartnimi številkami modrcov tekmovalk. Morda bo komu moja pripomba zvenela neumestno, a le v razmislek - nova člana kot Mind in BonSense bi morda bila lahko prava kandidata za člana žirije za morebitno prihodnje tekmovanje. No, pa ker se me ne to res ne tiče (malo se še tudi namakam v lovorike zmagovalke omenjenega topika

) pa še da ne bom zavila iz teme, gremo dalje.
Ja zdaj vrata trgovine tudi zapiram. Blisk je v zadnjem postu zelo surovo izrazil pogled na en kos moškega perila in res ne vem, če se moramo na tak način izražat. A vsi moški, fantje, soprogi, gospodje in drugi udeleženci foruma, ki boste zdaj nosili zalogo gat in štumfov na dan, ne pozabite da bo v novi štacuni pod obvezno kategorijo spadala opcija tangice, torej boste morali opredeliti vašo zalogo tistih spodnjic, pri katrih je potrebno razpirat ritnice, da vidiš gate.
Ne bi pa rada komu delala krivico, naj se vsak sam potrudi in razloži to svojo zalogo intimnih kosov perila ali pa vsaj to, zakaj je ni vsaj poskušal obelodanit in s tem razjasnit v času uradnih "delavnih ur".
Ženski del foruma ni presenetil z udeležbo in komentarji, čeprav izgleda, kot da smo za nekatere nevidni. 8) Ker pa je trgovina v vitrini iz samega stekla in taka bo tudi ostala, se boste drage punce lahko še spotikale obnjo; le toliko naj vam še prišepnem, da se takoj za vhodom skriva krokodil (čeprav je samo virtualna igrača, zna pa hudo prestrašit

) To pravim tudi zato, da boste lažje razumele-i vse nadaljne obiskovalci-ke tega topika, zakaj tolikšna previdnost. Verjemite pa le, da nam še nič ne manjka zato (tudi vse ude kot cel trup še imamo).
Naš namen s trgovino je karseda preprost: lahko nam buri domišljijo, pride prav kot praktični napotek pri nakupu lastnega perila ali celo še kaj bolj uporabnega. Valentina je pri tem pokazala največ praktičnosti, saj je sama zagotovila izdelavo takih spodnjic. Katarina je predlagala, da bi temo z moških spodnjic zavila na visoke pete in nazaj v smeri modrcov, ARS pa, da bi za "tisto konkretno vmes" ne uporabljali gat in boksarc ampak kar prozorne gate znamke Košiček oz. podobne. In kaj sem prispevala sama? To boste kar sami presodili. Povem lahko to, da sem uživala ob pogledu na teksture in odboje tkanine skozi šipo. Še posebej pa ob oranju v enosmerni tok miselnega izliva na modrce in ostalega ženskega spodnjega perila ter s tem zajezitvi tega toka v drugo smer. Ni kaj, delo je bilo garaško, sem morala pošteno zavihat rokave; (sem se imela priložnost spomnit na naše babice, ki so tako perilo žuljile ob potoku). Koliko uspešno, boste kot rečeno presojali sami.
Zaloge posameznega člana ne bom komentirala na tem mestu, omogočeno pa je vsaki uporabnici kot tudi uporabniku, da si o njej ustvari lastno mnenje. Mi je v veselje dejstvo, da zdaj vem-o, kaj naši fantje bolj ali manj radi nosijo.
Tako. prvi korak je narejen, na vrsti se vi dragi uporabniki, uporabnice foruma, da prinesete svoj prispevek k bolje uporabnemu in "bolj na kožo krojenemu" moškemu spodnjemu perilu.
Karmen