Quote:No, pa so se začeli še zadrti rimokatoliki, kot je Samson, naslajati nad našo neenotnostjo.
Eh, Miro, pa ne da sem se kdaj "zadrl" vate. Oprosti, nisem tega hotel. Se pa strinjam, da je človek težko enoten s teboj. Si pač tak unikum, da je sila. Pa bi zmogel biti tudi drugačen, prepričan sem. No ja, saj ni potrebno biti drugačen, le odnos bi moral malo popraviti.
Quote:Še en dokaz več, da je takšno javno pranje umazanih gat lahko koristno, pravzaprav dokaz, koliko smo boljši od onih, ki svoj gnoj pokrivajo pod bleščavo svojih obredov in navidezno enotnostjo. In se nenehno sprenevedajo in očitajo drugim natanko to, kar počno sami: "negativno in zavestno naravnanost proti drugače mislečim".
Ja, sem opazil, da se imaš za boljšega od drugih. Če malo pogledaš, boš takšne znake zapazil na izrazito obremenjenih ljudeh. Vendar ne samo na tvoji, tudi na moji strani. Kompleksi so res vrag, težko jih je obvladovati, še zlasti svoje lastne. Te pa obveščam, da je vsaj meni osebno sleherno sprenevedanje totalno tuje. Upam, da je tudi tebi.
Quote:Zelo mi je žal, ampak celo skromni in precej neaktivni Miro je za drugače misleče naredil tisočkrat več, kot RKC v obeh tisočletjih svojega obstoja.
Ja, če k Mirotovemu delu štejemo vsa zmerjanja, podtikanja in sprevračanja preprostih dejstev. Hehe, si pa res sila! Smešno.
Quote:Mogoče pa le ni bilo tako trapasto opozarjati na Aleševe "rimokatoliške" namere?
Ja, bilo je trapasto. No, hecam se...
Miro, pa ne kuhaj mule, saj včasih res pišeš zelo negativno, se pa trudiš postai bolj pozitiven. In to zares cenim tudi pri tebi. Naj nestrinjanje ne zastruplja najinih medsebojnih odnosov, ki kljub vsemu postanejo lahko še zelo dobri, če sva oba za. Saj vendar nisem prav nič zadrt...