Eh… zdi se mi da velikokrat sanjam po naročilu…???
---
V stiko sem z enim moškim. { 1) V sanjah ne vem da sem že poručena in imam moža 2) osobine, lastnosti te osebe so drugače kot ji ima moj mož 3) v sanjah ga nisem imenovala kot znanca- ne vem kdo je }
Potem sva se svadila nekaj, ne vem… vsekakor zelo slabi odnosi/ ne ujemamo se pak sva še dalj skupaj v istem prostoru, ali stanovanju.
Nič se ni spremenilo pak vendar nenadoma pride in hoče naj me vodi, vodi me na poroku! Jaz sem zmedena. Kot da je z tem mislil pomagati sebi in meni, narediti nekaj kaj misli da bo morda rešilo probleme med nami, in sploh rešiti problem kaj dalje v življenju.
Nisem mislila da bi to bilo slabo.. mislim mi je bilo všeč.. pak takoj naj gremo

… on ima že lepo oblačilo na sebi, je pripravljen, a jaz sem imela slabu obleku , mislim.., vsekakor mi je ena hlačna nogavica (mislim desna) bila dost raztrgana

Dovolim naj me hitro vodi, pak mi je

in mislim kaj da naredim zdaj ...poroka a slaba obleka!…bodo ljudje me gledali.. pak mislim da sem slabo videla v svej tej hitrosti dogajanja ali so tuki res bili ljudje... ne spomnim se dobro. Vsekakor sem se tam takoj skrila izza oltarske mize..??? ali izza tega drugega kaj je tam bilo

ne vem več o porokam..
Kratek čas po porokam. Že se ne ujemamo, ne vem zakaj, se ne spomnim.. Takoj velika kriza v zakonu, slabo kot da bi skoraj in ločitev lahko bila.. vendar sva še dalj skupaj ( v enom stanovanju sva mislim bila)
Ko je vidil eno mojo napako (lastnost) mi je tedaj bilo

( V budnem življenjo mi to isto zadevo pogosto očita mož

)
Vendar sva tud zdaj nekak prišla do pomiritev..
(Ena moja dobra prijateljica ki je poznam v budnem življenju že dolgo a nisva se zdaj že dolgo srečala) je zdaj tuki z nami. Bo z nami veliko časa imela skupaj.. razmišljam ali je to dobro.. kako bi in ali bi nami ta prijateljica lahko pomagala meni in možu naj imamo bolje odnose v zakonu..? (

) tedaj sem v sanjam sklenila da morda bo pomogla ker je komunikativna, vesela , zabavna in bo vzdušje veselije...le prijateljski seveda!

Dalje se le spominam kako držim eno žensko za noge,(ne vem če je to ta prijateljica..) ne želim naj bi padla in mislim kako naj jo spuščam na tla a da ne bo pri tem imela poškodbe…Mislim da sva bila v stanovanju in da sem jo po nekaj časa in muke uspela položiti na kavč..
lp