Miska wrote on 25.04.2003 at 19:28:26:Lahko pa se seveda tvoje razmišljanje koga dotakne in le-ta začne razmišljati o tem, kaj mu je pomembno… Kreg? Zbadanje? Špikanje? Provociranje? Ali topli odnosi? Razumevanje? Iskrenost? Zaupanje? Odprtost? Odkritost? Spoštovanje prav vsakega mnenja? ... In to je v bistvu tudi največ, kar lahko narediš – da začne nekdo sam pri sebi razmišljati o tem… Zato, ker se je tako odločil on in ne zato, ker bi morda tako želela ti…
Ob vsem tem, kar si napisala ti Miška, se tudi meni poraja eno in EDINO vprašanje...
Na ta forum je večina Oseb prišla, ker so v določenem delu življenja " prišli do točke", kjer se želijo ISKATI. Svojo Pot si želijo NEKJE ŠE bolj POSVETLITI, dodati neke ŽARKE; ker jim je le teh manjkalo na Njihovi poti in JIM jih še.
Pogosto, prej ko še nisem imela interneta, sem se iz dneva v dan srečavala z Ljudmi, ki so mi pod noge metali " laži", me tako ali drugače " spodbijali v vseh pogledih, ki sem jih navajala, za njih pa sem vedela, da so PRAVI.
Ob vsem tem sem spoznala, da je Svet poln RAZLIČNIH Oseb. Mnejna se delijo. Nihče si NI enak v POGLEDIH.
Ah, želela sem napisati, da - sem na ta forum Prišla Z namenom, da SE v mojem žviljenju nekaj SPREMENI, na bolje - da ŠE nekdo POSIJE meni, KO SIJEM jaz NJEMU.
Tega mi je vedno primajkovalo v mojem ŽIVLJENJU.
Že dolgo sem bila ODPRTA oseba - nekako duhovno usmerjena - zaradi dotičnega problema, in NAŠLA SEM VAS.
Nekatere poznam že OSEBNO in vem, da KAŽEJO pravo SLIKO SEBE. Odnos, ki ga imajo TUKAJ je enak ODNOSU zunaj tega FORUMA...
Miška, vsa vprašanja, ki si jih nekako zastavila - lahko bi dala nešteto odgovorov ampak bi se vedno našel nekdo, ki bi moje mnenje spodbil - KER NI JAZ...
Ah, ODNOSI. Kdo si ne želi BITI LJUBLJEN, le kdo.
Forum kot je TA - LAHKO je ŠE LEPŠI, LEPŠE energije se lahko gradijo - VSI PA VEMO, kako to deluje. Toplota SEVA - Tudi Sonca se razveselimo vsak DAN, ko zasije v popolni lepoti, tako so tudi LEPI in polni ODNOSI na forumih ENA izmed TOPLOT; ki dobršen del Oseb PRIVABI v " našo družbo "...
Hladne odnose lahko gojimo doma, kjer nas tako razumejo. Dovolimo pa si, da FORUMI, tudi taki kot je TA - ostanejo TOPLI...
Rada imam vse, katere Enegije NOSIJO v Sebi vse to...
Svet je lepši in Polnejši.
Res pa je, da vsak ZASE ve, koliko sme in do kje lahko gre...
ŽELIM, da se FORUM gradi v TEH ENERGIJAH - več nas bo - lepše bo...
Je pa res na mestu tudi misel; več energij kot se med seboj meša ; BOLJ POPOLNI SMO...
Vilma - Lepoto katero NOSIŠ v Srcu le DELI - seveda se vsakega na nek NAČIN dotakne - samo Slika je drugačna tu - mogoče želi kaj več POKAZATI...
KonecKoncev Pa NAS vse gradi NOTRANJOST, ki JE v vsakem izmed NAS LEPA...