himynameis wrote on 10.03.2003 at 23:40:41:Kar je za mene zanič, tudi za druge ni dobro in jim tega ne bi dal iz samega moralnega principa.
Aha! zato bi ti vse pobil, če bi bil psihokiler

Ful si pa prjazen, zdej šele vidim.
Pa da omenim še to, da tisti Shakespearov stavek, v kerga si se zapiču opisuje tebe v tem primeru... mah sploh.. tisto kar je Shakespeare napisal je zlo podobno temu, kar si ti napisal
ok.. vidim neki hudo dobrga in se bom mal "poigrala"
himynameis wrote on 11.03.2003 at 14:45:22:Gre se za moralni princip kaj delaš TI, ne kaj dela obupan. Gre se za to, kakšen pristop imaš ti do obupanega in kako gledaš nanj ti, ne kakšen pristop ima obupan do kontejnerjev. Če obupani iščejo stvari po kontejnerjih, je to povsem njihov problem in ni nič sramotnega v tem, ker to počnejo po svoji volji. Ko pa se gre za "darovanje odpadkov", je pa to povsem druga zgodba, ker se gre za poniževanje iz strani ljudi, ki si lahko privoščijo več od obupanih.
recimo, da besedo kontejner v temle sestavku nadomestiš z besedo življenje in besedo obupani z besedo himynameis (

res se dobro počutim v tej detektivski koži), ti pa sem jest, pa še marsikdo drug s tega foruma
Ni nič sramtonega, nikakor ne, iskat nekaj lepšega v življenju, zato če res hočeš:
himynameis wrote on 12.03.2003 at 00:53:43:Oh ja. Ko bo meni nekdo nekaj tako "dal vnaprej", bom pa jaz postal najbolj srečen človek na tem svetu.
moraš dar bit pripravljen sprejet.
Quote:Nič od tega se ne bo zgodilo. Ostanejo le sanje,
valda da ne, če se ob tem počutiš ponižanega
zgornje je tudi dokaz za tele tvoje besede:
himynameis wrote on 09.03.2003 at 02:09:26:People around you think they know everything, when all their answers are directly related to their own personal problems and pains, and are not even a proximate solution for your problems.
In za to, da si ti samo še eden izmed ljudi. Sam ni tko, kokr si ti reku: bullshit. Clo ogromn tvoje resnice se notr skriva, zato ti priporočam predvsem, da upoštevaš un nasvet, k si ga amadeji dal
himynameis wrote on 11.03.2003 at 17:30:16:Nisi ravno vse tako dobro razumela, kot se ti zdi. Ampak nič bat, mnogi ostali tudi niso.
sama pa ugotavljam zadnje čase - ah kaj, včeraj, en čas preden si ti to napisal sem ugotovila, da ni čudno, da me ljudje ne razumejo, če se pa še sama ne.
namerč sem imela to, da me nihče ne razume nekoč za svoje zmagoslavje, potlej se mi je posvetil, da v tem pravzaprav ni nič fletnga.
Tebe ne zanima smrt. Tebe zanima lepše življenje. Tvoje življenje, ki gre očitno na lepše, to odraža.
himynameis wrote on 10.03.2003 at 23:40:41:Ne delaj drugim, kar si ne želiš, da je storjeno tebi.

mam pa zate, ki praviš
himynameis wrote on 11.03.2003 at 17:15:01:Zavedam se dobro kaj je prav in kaj ne, vendar kot zgleda so ravno to moji mejniki - ovire. Vsaj tako bi nekateri rekli.

Ampak to dejstvo ne bo spremenilo mojega pogleda in moje poti.
en lep linkec
http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=knjige_filmi;action=display;num=1...kjer se spisuje ena fletna knjigica, ki ti življenje po mojih izkušnjah še polepša. Tko da si lahko tud kej prebereš... pa razmisliš, pa če ti kej ni jasno, al pa ti gre na jetra, Ti kr napiši, ker itak nobenmu ni in vsem gre

pa bi že lahko vsaj kej podebatrial..

oh.. dost maš...
papa