no, ana, pa dejva se mal debatirat. Upam, da nisi kakorkoli zacutla, da ti vsiljujem svoje mnenje, ker to ni moj namen.
Kokrkol ze, tko kot sem reku, ce ti ta nacin, to stanje zdej odgovarja, pol je OK. Sej jest sem tud recimo cist lepo navajen samskega zivljenja, a vseeno bi pogresal nekoga ob sebi. Pa lahko temu receva sindorm maternice al pa kako drugace. Dejstvo je, da vecino moskih isce mamo v svoji partnerki. Tega ne morem zanikat, ker poznam ogromno primerov, ki delajo tocno to, poleg vsega za hvala lepa se primerjajo svojo zeno s svojo mamo. Za popizdit!
In ce privlacis le take moske, je potem bolje, da si sama in si sem pa tja poisces kakega loverja, ce ti to pac odgovarja oz. to pogresas in basta.
A tvoj desc je bil pa (sorry) tak runkelj? Se dobr, da se je pol izteklo tko kot se je, ane? - sej se je dobro, ane?
Feminizem.
Prou fletna beseda za osebe, ki niso dozorele nemenu te besede. Ves, nemalokrat opazam, da so zenske feministke le takrat, ko jim to pase. In naj mi drage moje deklice ne zamerijo, sam je ogromno primerov, katere vam lahko nastejem, da je to res in cetudi se boste v njih mogoce najdle, nikoli ne boste tega priznale, ker je to reku zarukan desc, ve pa ste "feministke" in tega pac ne delate. Jest sem pa tak vosu, da vse to kupim? Napaka. In tud to je zal posledica tega, da je vedno vec folka samskega oz gre vedno vec zakonov u maloro. Pa ne bi nasteval azlogov, ane?
To, da se mormo zdej desci z evolucijo spremenit bi skor drzal. Sam nekateri smo se ze spremenil do dolocene stopnje, a vec se ne bomo, ker smo desci. Enostavno.
Se vedno nas bo vecina, ki nas ne bo razumela zakaj je potrebno 40 parov cevljev v omari, za koji kurac se je treba 3x dnevno tusirat, kaj hudica so tiste bojne barve na ksihtu, zakaj nej se matram z likanjem mikic, ce je itak pol zmeckana zabasana v hlace, zakaj je prdet, rigat in smrcat tolk moteca zadeva, kako hudica se bolj preprosto povedat zenski, da mi pase it na pir s frendi, kot direkt, itd, itd... miljaužent stvari je, po katerih se razlikujemo med sabo in to zdej enacit je mal brez veze. Kdo se bo komu prilagodu je pa itak vprasanje kompromisa in dejanskega predhodnega dogovora. Res ne razumem zenske, ki jamra za ceu lajf, da tip noce pomivat posode, pa saj ji je to ze prvi dan povedal. Bi se mogu pol cez leta spremenit?

Hecno je tole vse skupej, res hecno. Pa brez zamere, ce sem koga kej uzalil s svojim "predalckanjem". Nikjer ne pise, da se je treba z mano strinjat, ane?