Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si
 
  HomeHelpSearchMembersLoginRegister  
 
Pages: 1 2 3 4 5 6 
(Read 62018 times)
Magla
adm

Offline

domišlija je pomembnejša
od znanja-Albert Einsten

Posts: 788
SLO
Gender: male
Re: samske punce??
Reply #45 - 19.09.2001 at 17:41:43
 
mene bolj zanimajo samske punce, kot govor o njih... a je kakšna med vami "duhovneži" kaka

sem nekako prišel do 25 jeseni in sem rafno tako samski...
Back to top
 

nikoli ne smemo prenehati postavljati vprašanj-radovednost ima lasten razlog za svoj obstoj- začutimo lahko le globoko spoštovanje do skrivnosti večnosti-nikdar ne izgubite svete radovednosti-Einsten
 
IP Logged
 
Thot
4
****
Offline


Posts: 331

Re: samske punce??
Reply #46 - 19.08.2002 at 16:44:04
 
Človek je družabnio bitje je nekdo tukaj rekel, mislim da Le ona, a odkod potem teorija, da je družabnost parnerstvo. Kaj pa če bi ljudje morali biti samski? Seveda bi imeli partnerje za to in ono, ala hipiji Grin, ampak ni čudno da ljudje velikokrat pomislimo na to, da bi morali biti sami. Zelo velikokrat imamo občutek da nas nekaj omejuje. KAj pa ljudje hočemo od veze? Bližino, toplino, sex, sex, sex, aja nekateri bi ustvarjali družino-temelj človekovega obstoja-WTF.
Suzi moje mnenje je da ni nič narobe če se človek odloči da ne bo v masi, da ne bo sledil zapisanemu in morali, veri....
Uživaj v samskosti in iskanju. Wink
LP
T.
Back to top
 
 
IP Logged
 
Susi13
4
****
Offline

***...ujeta v večnost
minljivega trenutka...***

Posts: 319
Medvode
Gender: female
Re: samske punce??
Reply #47 - 19.08.2002 at 16:57:15
 
Magla wrote on 19.09.2001 at 17:41:43:
mene bolj zanimajo samske punce, kot govor o njih... a je kakšna med vami "duhovneži" kaka

sem nekako prišel do 25 jeseni in sem rafno tako samski...


Magla... Vprašaj A., če se je splačalo priti na piknik ali ne... "Zapecati" mu razen Miške, ki je itak že prišla z njim, druge ni uspelo. Sicer pa, kaj pa jaz vem, kaj se je dogajalo tam in takrat, ko mene ni bilo v bližini Roll Eyes Wink.

Bi rekla, da bi bilo potrebno narediti seznam, kdo je samski in si tega ne želi več, potem pa se zmenimo za srečanje. Se javim za organizatorja Wink!

Kiss Kiss Kiss

Suzana
Back to top
 

*...Trenutek...*
WWW WWW Susi13 fonci99@yahoo.com  
IP Logged
 
Miska
5
*****
Offline


Posts: 1599

Re: samske punce??
Reply #48 - 19.08.2002 at 18:44:07
 
Susi13 wrote on 19.08.2002 at 16:57:15:
"Zapecati" mu razen Miške, ki je itak že prišla z njim, druge ni uspelo.

Bemti vraga… Spet nekaj, ko drugi vedo več, kot vem sama… O temle namreč sama ne vem ničesar…  In se ne spomnim, da bi z A. razen tega, da sva se skupaj pripeljala na piknik in odpeljala skupaj nazaj proti Lj. sploh imela kakšno drugo debato… Razen ko sem pri balinčkih navijala za… hmmm – celo tam za novega predsednika… Tudi tisto razmerje 2 : 12 sem »prešpricala«. Takšne zadeve pač niso zame... Na razgledni stolp nisem šla... Suzana - pa si res precej okoli gledala... Ampak prav gotovo ne mene, hehe...

Ali pa »zapecati« po novem pomeni, da se z nekom nekam skupaj pripelješ? Hmmm… Suzana – a to pomeni, če greva v soboto skupaj na piknik, da boš tudi ti mene »zapecala«?

Uf, uf,… ja… pa sem včasih res za časom….

m.


P.S. Suzana - organizatorja jaz ne potrebujem. Se bom znašla sama. To se mi je do sedaj najbolj obneslo in želim, da tako ostane tudi v prihodnje... Torej - mene prosim dol s tvojega seznama.
Back to top
 
 
IP Logged
 
Susi13
4
****
Offline

***...ujeta v večnost
minljivega trenutka...***

Posts: 319
Medvode
Gender: female
Re: samske punce??
Reply #49 - 19.08.2002 at 19:25:39
 
Miška! Smiley

Zapecati je bil v narekovajih, da ne bi bilo nesporazuma... Se iskreno in iz srca opravičujem, ker je do tega prišlo, ker to ni bil moj namen!

Kar se tiče pa piknika prihajajočo soboto, lahko uporabiš katerokoli besedo si zaželiš - naj bo to "zapecanje" ali pa zgolj spremljanje. Wink

Pa da razširim še tole o organizatorju in seznamu: vkolikor se bo javilo nekaj ljudi, ki si to želijo (torej srečanje samskih oseb), se javljam za organizatorja. To je vse.

Zaljubljenost je itak nekaj, kar pride, se dogodi, ko najmanj pričakuješ... Vsaj jaz imam to srečo! Roll Eyes

Upam, da sem zadovoljivo odgovorila...

Suzana
Back to top
 

*...Trenutek...*
WWW WWW Susi13 fonci99@yahoo.com  
IP Logged
 
Miska
5
*****
Offline


Posts: 1599

Re: samske punce??
Reply #50 - 19.08.2002 at 20:11:27
 
Suzana – se mi je zdelo, da sem te teh nekajkrat, ko sva se srečali, začutila na drugačen način, kot sem začutila tale tvoj post, ko sem ga prvič prebrala, ja. Potem sem ga prebrala še enkrat in ga poskusila prestaviti v realnost. In se mi je res zdelo, da sem nekje zadaj zaslišala tvoj sproščujoč smeh… Ker pa nisem bila povsem prepričana, sem odgovorila tako, kot sem tvoj post prebrala – resno. Hmm, morda bo treba pa res večkrat na kavo, kaj praviš?

Za soboto – rečemo, da bomo druga drugi prijetna in vesela družba? Da se bomo po poti nasmejale, kakšno »pametno« rekle in se zabavale?

Organizator – držim pesti, da si boš po srečanju lahko pomela rokice, hehe…

Kar se pa zaljubljenosti tiče pa… Hmm, se mi zdi, da sem nekje napisala, da nikoli nič ne pričakujem…

m.
Back to top
 
 
IP Logged
 
Susi13
4
****
Offline

***...ujeta v večnost
minljivega trenutka...***

Posts: 319
Medvode
Gender: female
Re: samske punce??
Reply #51 - 20.08.2002 at 08:48:53
 
Miška in vsi, ki boste prebirali zgornjih nekaj postov vabim, da si ogledate tale link http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=ezofest;action=display;num=102965... - prosim, preberite prvi post od A.

Miška, res ni bilo mišljeno resno... V glavi sem imela še poste, ki so leteli na topic "Drinkec na zaplani" in sem potegnila vzporednico med Maglo in A., ki (kolikor razumem) sta oba samska. Od tu ta moja "neslana" šala.

Večkrat na kavo Shocked? Ja, to pa ITAK, da ja! Smiley Kiss

V soboto pa mislim, da ni dvoma, kakšno razpoloženje bo vladalo v avtu, kjer se bomo me nahajale... Sončki na pohodu... Wink Smiley

Organizator bi rekla, da mi ne bo potrebno biti, zato sem to s tako lahkoto napisala... Wink ... Nisem zlobna, le zdi se mi, da ni ravno veliko ljudi, ki bi se na tak način izpostavili. Razumljivo in logično.

Pričakovanj tudi jaz ne gojim. Vkolikor se kako pojavi kje, se ga tako ali drugače "rešim", torej razčistim pri sebi. A vseeno se kako skrije kdaj... Wink

Kiss Kiss Kiss Miški...


Suzana
Back to top
 

*...Trenutek...*
WWW WWW Susi13 fonci99@yahoo.com  
IP Logged
 
Blisk1
3
***
Offline

I love YaBBaaa rasta-wo-man!

Posts: 208
Lublana
Gender: male
Re: samske punce??
Reply #52 - 20.08.2002 at 09:15:59
 
Ja ženske se boste morale sprijaznit, glede na to, da je Žensk več kot moških, da si boste kakšnega moškega morale deliti še z drugo žensko.
Sicer je pa to zelo praktična zadeva, ker je v gospodinjstvu avtomatsko en par rok več, ki pomaga kuhat, pospravljat, pazit otroke itd.
Problem je tuki samo ljubosumnost, ampak ne razumem zakaj se potem ženske bunite, da imate tok dela, po drugi strani pa se branite še ene ženske, poleg tega, da če  moža ni, točno veste kje je.
Back to top
 

WHAT GOES AROUND COMES AROUND!
WWW WWW  
IP Logged
 
ana
5
p
*****
Offline


Posts: 1223
Kranj
Gender: female
Re: samske punce??
Reply #53 - 20.08.2002 at 09:44:09
 
eh, eh, Blisk...

pozabil si na take kot sem jaz: da mi gospodinjska posla nikoli niso delala preglavic (niso mi bila nikoli odveč), da sem vedno sama skrbela za tri otroke, tudi v času, ko sem bila še poročena (takrat mi je moški povzročal samo preglavice in žalost) in da že leta ne živim z moškim in da sama opravljam hišna popravila, za težje stvari, ki jih ne obvladam, pa si najdem mojstra in ga plačam. Z denarjem. In zakaj bi se potem vezala na kakršnegakoli moškega? Velike brezpogojne ljubezni ne poganjajo na vsakem voglu. Pa še v primeru močne ljubezni je ljubezen ena stvar, življenje skupaj pa druga stvar.


eh eh, Blisk, mislim, da se bodo moški počasi morali navaditi na ženske, ki se počutimo same zase popolnoma zadovoljne in zadovoljene in da pogoj za našo srečo ni obstoj moškega v našem življenju. Saj je krasno, če moški, pravi moški, res obstaja, ampak ni pa mus.
-----
ob takem razmišljanju mi vedno pride na misel pisanje nekega moškega ob kresanju okrog tistega referenduma o umetni oploditvi žensk. Moški je bil močno proti, da bi samske ženske dobile pravico do imeti otroka tudi po taki poti. Njegov komentar: že sedaj sem težko dobil babo za fuk, poj jo bom pa še teže!

Za vse so krive ženske. Jah, seveda, tudi za to, da si on ne zna najti ženske za fuk.
Back to top
 

Ljubezen ozdravlja vse - tiste, ki jo dajejo in tiste, ki jo prejemajo.
 
IP Logged
 
John_Doe
5
*****
Offline


Posts: 500
Ljubljana
Gender: male
Re: samske punce??
Reply #54 - 20.08.2002 at 09:56:19
 
hehehe..
Zensko za fuk se najde na vsakem vogalu. Kdor bo to negiral, nej si ga pa se naprej na roke siba... Smiley
Ce ne drgac, gres lepo do unih vhodnih vrat, kjer nad njimi sveti rdeca lucka, opravis svoje, placas in gres.

Ja potemtakem res ne nucamo en druzga. Ce recmo, da moski iscemo samo fuk, res ne. Ce iscemo smao gospodinjo, jo je tud ceneje najet, kot pa it cez celo proceduro.

Sam ce je pol tko, kot pravis, ana, da dejansko moskega ne potrebujes je neki hudo narobe. Ok, gospodinjska in mala mojstrska dela pa vzgoja otrok ti niso problem. Kaj pa sam sex? A to si pa nekam pospravila? Ne vem no. Tud jest znam vse sam narest in po tej logiki, da bi bile zenske gospodinje, zenske res ne nucam. (Pa moja niti ni samo gospodinja in vzgojiteljica najinih otrok). A kaj ko je pa poleg vsega tega se toliko drugih stvari, ki jih lahko pocnem samo s svojo partnerko in tega mi ne more nadomestit noben frend in tud nobena ljubica ne.
Zdej a se jest res samo drzim nekih pravil Stare dunajske sole in sproti pozabljam, da nas zenske nucate samo za osemenjevanje (umetna oploditev) al pa dejansko ni tko.

Pa nocem ti vsiljevati svojega mnenja, le komentiram. Ce je tebi, ana, tako najbolje, potem je to cist OK in pozabi na moje komentarje, sam jest res ne bi hotu bit v tvoji kozi, kljub temu, da znam bit samotar. Smiley
Back to top
 
 
IP Logged
 
ana
5
p
*****
Offline


Posts: 1223
Kranj
Gender: female
;DRe: samske punce??
Reply #55 - 20.08.2002 at 10:31:41
 
veš, JD, moje osebno mnenje je to, da smo z določenim namenom na tem svetu deljeni v dva spola. Da je normalno, da smo kolikor toliko poparčkani. Smatram pa, da je edina uspešna zveza tista, ki temelji na skupni duhovni in nasplošno kakršnikoli rasti, ne oviranju. Vse ostalo kot seks, preživljanje skupnega časa, druženje, je za zraven. Drugotnega pomena so tudi ekonomski vidiki zveze, otroci (nekaj je partnerstvo, čisto druga pesem je starševstvo) itd.

Ne trdim, da je stanje, v katerem se nahajam, tisto pravo. Je pa res, da sem sprijaznjena s situacijo. In to je tisto bistveno. Marsikaj v sebi sem uredila, prišla v svoji samoti do novih spoznanj, postala zrelejša... zato tudi ne smatram, da so ženske s partnerjem na kakršnikoli način na boljšem od nas samskih. Ali na slabšem.

Kljub temu, da mi samsko stanje v trenutni situaciji ustreza, bi se v trenutku odločila za zvezo, če bi tako začutila ob stiku z moškim.  Kdaj bo ta trenutek, če bo, se pač ne ve. Ne hodim okrog šlogarc in jih ne sprašujem takih stvari. Do sedaj sem privlačila v življenje moške, ki so bili na tak ali drugačen način odvisni od mene, in tega ne rabim več. Svoj sindrom maternice (skrbeti za moškega) sem spucala. Večina moških pa poleg seksa išče ravno to: urejen dom, postrežbo itd. Pravim: večina, ne vsi.

Pustmo se presenetit, kenede Grin
bogve, kakšne darove življenje še skriva zame

aja, še seks

eh eh malo osebno je tole, ampak zakaj pa ne.
V zakonu sem bila šest let brez seksa, preden sem si upala ločiti. To je bil način kaznovanja moža do mene (vedno je prežal na to, da mi je odvzel stvari, pri katerih sem uživala). Zakaj me je kaznoval? Predvsem zato, ker sem v življenju sposobnejša od njega.

Ko sem po enih čudnih poteh prišla do reikija, z njegovo pomočjo tudi našla moč, da sem se ločila, se je v meni marsikaj spremenilo. Med drugim se mi je želja po spolnosti zelo zminimizirala. Eni to razlagajo tako, da se spolna energija pretvarja v duhovno. Pa ni važno. V glavnem, našla sem notranji mir, postala močnejša, trdnejša itd. Ampak, zanimivo, in to mi je zelo všeč: tudi doživljanje spolnosti se je popolnoma spremenilo.

eh eh...

še to: že leta govorim, da prihaja čas, ko se bodo morali (z evolucijo) moški spremeniti. Da bo vse manj tistih, ki v ženski vidijo samo luknjo med nogami in zastonj gospodinjski servis. Da jim bo partnerstvo pomenilo več kot pa samo ekonomsko bolj ugodno možnost od samskega življenja. In to je razlog, zakaj je ženski feminizem dober: počasi povzroča spremembe tudi v moških. Na bolje.
Back to top
 

Ljubezen ozdravlja vse - tiste, ki jo dajejo in tiste, ki jo prejemajo.
 
IP Logged
 
Blisk1
3
***
Offline

I love YaBBaaa rasta-wo-man!

Posts: 208
Lublana
Gender: male
Re:  ;DRe: samske punce??
Reply #56 - 20.08.2002 at 10:48:24
 
ana wrote on 20.08.2002 at 10:31:41:
še to: že leta govorim, da prihaja čas, ko se bodo morali (z evolucijo) moški spremeniti. Da bo vse manj tistih, ki v ženski vidijo samo luknjo med nogami in zastonj gospodinjski servis. Da jim bo partnerstvo pomenilo več kot pa samo ekonomsko bolj ugodno možnost od samskega življenja. In to je razlog, zakaj je ženski feminizem dober: počasi povzroča spremembe tudi v moških. Na bolje.Eh EH ANA, temu se pravi ljubosumje, kakorkoli obrneš, 2 ženski v istem gospodinjstvu prinese več koristi kot škode, pa ne gledam samo sex in gospodinjska opravila!
Smiley
Back to top
 

WHAT GOES AROUND COMES AROUND!
WWW WWW  
IP Logged
 
John_Doe
5
*****
Offline


Posts: 500
Ljubljana
Gender: male
Re: samske punce??
Reply #57 - 20.08.2002 at 10:55:41
 
no, ana, pa dejva se mal debatirat. Upam, da nisi kakorkoli zacutla, da ti vsiljujem svoje mnenje, ker to ni moj namen.

Kokrkol ze, tko kot sem reku, ce ti ta nacin, to stanje zdej odgovarja, pol je OK. Sej jest sem tud recimo cist lepo navajen samskega zivljenja, a vseeno bi pogresal nekoga ob sebi. Pa lahko temu receva sindorm maternice al pa kako drugace. Dejstvo je, da vecino moskih isce mamo v svoji partnerki. Tega ne morem zanikat, ker poznam ogromno primerov, ki delajo tocno to, poleg vsega za hvala lepa se primerjajo svojo zeno s svojo mamo. Za popizdit!
In ce privlacis le take moske, je potem bolje, da si sama in si sem pa tja poisces kakega loverja, ce ti to pac odgovarja oz. to pogresas in basta.

A tvoj desc je bil pa (sorry) tak runkelj? Se dobr, da se je pol izteklo tko kot se je, ane? - sej se je dobro, ane?

Feminizem.
Prou fletna beseda za osebe, ki niso dozorele nemenu te besede. Ves, nemalokrat opazam, da so zenske feministke le takrat, ko jim to pase. In naj mi drage moje deklice ne zamerijo, sam je ogromno primerov, katere vam lahko nastejem, da je to res in cetudi se boste v njih mogoce najdle, nikoli ne boste tega priznale, ker je to reku zarukan desc, ve pa ste "feministke" in tega pac ne delate. Jest sem pa tak vosu, da vse to kupim? Napaka. In tud to je zal posledica tega, da je vedno vec folka samskega oz gre vedno vec zakonov u maloro. Pa ne bi nasteval azlogov, ane?

To, da se mormo zdej desci z evolucijo spremenit bi skor drzal. Sam nekateri smo se ze spremenil do dolocene stopnje, a vec se ne bomo, ker smo desci. Enostavno.
Se vedno nas bo vecina, ki nas ne bo razumela zakaj je potrebno 40 parov cevljev v omari, za koji kurac se je treba 3x dnevno tusirat, kaj hudica so tiste bojne barve na ksihtu, zakaj nej se matram z likanjem mikic, ce je itak pol zmeckana zabasana v hlace, zakaj je prdet, rigat in smrcat tolk moteca zadeva, kako hudica se bolj preprosto povedat zenski, da mi pase it na pir s frendi, kot direkt, itd, itd... miljaužent stvari je, po katerih se razlikujemo med sabo in to zdej enacit je mal brez veze. Kdo se bo komu prilagodu je pa itak vprasanje kompromisa in dejanskega predhodnega dogovora. Res ne razumem zenske, ki jamra za ceu lajf, da tip noce pomivat posode, pa saj ji je to ze prvi dan povedal. Bi se mogu pol cez leta spremenit? Smiley

Hecno je tole vse skupej, res hecno. Pa brez zamere, ce sem koga kej uzalil s svojim "predalckanjem". Nikjer ne pise, da se je treba z mano strinjat, ane? Wink
Back to top
 
 
IP Logged
 
John_Doe
5
*****
Offline


Posts: 500
Ljubljana
Gender: male
Re: samske punce??
Reply #58 - 20.08.2002 at 10:58:55
 
Blisk.... hehe.. ti pa tvoje dve zenske.
A ves kaj je hujsega od ene tecne babe?
Dve tecne babe!
In ves kaksna je kazen za bigamijo?
Dve tasci.
Grin
Me pa zanima, ko ze govorimo o tem, kolk tipov bi pa gledal doma pri svoji deklici se enega hudokurcnega jebaca?
Ce gledam pol iz tega zornega kota smo vsi ljubosumni, ane? Smiley
Back to top
 
 
IP Logged
 
ana
5
p
*****
Offline


Posts: 1223
Kranj
Gender: female
Re:  ;DRe: samske punce??
Reply #59 - 20.08.2002 at 11:17:11
 
Blisk1 wrote on 20.08.2002 at 10:48:24:
Eh EH ANA, temu se pravi ljubosumje, kakorkoli obrneš, 2 ženski v istem gospodinjstvu prinese več koristi kot škode, pa ne gledam samo sex in gospodinjska opravila!
Smileyja, sej....   Grin a ti zagovarjaš lezbična gospodinjstva?

veš, kakorkoli gledamo, se moramo zavedati, da je vzorec idealne družine (mož, žena, otroci) preživet. Da je družinska skupnost lahko tudi drugače sestavljena. Ne verjamem pa, da bomo v Sloveniji privzeli vzorec Mormonov (mnogoženstva). Kar se tiče dveh gospodinj za istim šporgetom: še v starih časih se več žensk skupaj ni obneslo, pa so imeli vsi skupen interes, predvsem preživeti, danes pa, ko je preživetje večalimanj samoposebi umljivo in so interesi posameznikov zelo različni, se skupni lonci še manj obnesejo. Razen, če ne bi ustanovili ašrama ali kaj podobnega s skupno kuhinjo in obveznim dežurstvom v njej.

eh Blisk, a KORIST vidiš v tem, da maš dve ženski v kuhinji? Grin


sej sej, korist je važna, ja, samo ta
Back to top
 

Ljubezen ozdravlja vse - tiste, ki jo dajejo in tiste, ki jo prejemajo.
 
IP Logged
 
Pages: 1 2 3 4 5 6